hvordan man overlever et overfald

Ifølge justitsministeriet , en af tre kvinder i USA vil blive angrebet i hendes levetid . På baggrund af disse dystre statistikker , kvinder eller endda mænd skal være ekstra på vagt i går sig selv til deres biler på parkeringspladser eller garager . Walking selv om natten eller endda åbne din hoveddør , kan forlade dig sårbar over for et angreb fra et rovdyr , der ønsker at tage din pung , såre dig eller begge dele. Læs videre for nogle tips om , hvordan man overlever et overfald
1 .
Vær opmærksom og være klar over dine omgivelser . Det er vigtigt , især for kvinder , at være opmærksomme på deres kropssprog , når du går på offentlige steder . Gå trygt med dit hoved op . Altid opretholder øjenkontakt . En voldsmand er mindre tilbøjelige til at angribe nogen, som har fået et godt kig på deres ansigt . Prøv ikke at bære en masse tasker og andre genstande , som kan forhindre dig i at kæmpe tilbage i tilfælde af et angreb, og minimere andre distraktioner , når du går såsom at lytte til en iPod eller taler på en mobiltelefon . De kan gøre dig en lettere mål .
2 .
Lad gå. Hvis en hacker er snuppe din pung eller tegnebog , ikke kæmpe mod ham for det . Indholdet af din pengepung er ikke værd at dit liv . Kast tegnebogen væk fra dig i en 45 graders vinkel . Når hackeren går efter det, kør i sikkerhed. Opsøge et sted, hvor andre mennesker er , som en nabo 's hus, en dagligvarebutik eller tankstation . Ringe til politiet så hurtigt som muligt .

3 .
skjule dine ejendele ved at en slank pung med en rem , der går på tværs af kroppen eller skjule din taske inde i din jakke , hvis vejret er koldt . Nogle selvforsvar eksperter endda foreslå iført en fanny pack til folie ville være røvere .
4 .
Carry ekstra kontanter eller en ekstra tegnebog . En anden mulighed er at transportere penge og give den til din hacker ved det første tegn på fare . Dette kan undgå en mere langvarig prøvelse af angriberen tvinge dig til en pengeautomat. En anden mulighed er at udføre en falsk pung med kontanter . Smide det i den modsatte retning , hvis du er overfaldet og råber : "Det er alt, hvad jeg har fået , " og gøre det troværdigt . Run for sikkerheden .
5 .

Tag en opgørelse over din pung og pung bare i hvis den bliver stjålet , så du vil være i stand til at annullere kreditkort hurtigt . Hold en liste over et kreditkort kundeservice numre på et sikkert sted , hvor du kan få adgang til dem hurtigt .
6 .
Vær forsigtig , hvis du medbringer mace eller peberspray . Eksperter er enige om , at mennesker, der bærer en af de førstnævnte er mere sandsynligt, at blive angrebet , fordi de føler sig mindre sårbare . Denne falske følelse af sikkerhed kan spille lige i hænderne på en ville-være hacker . En målrettet overfaldsmand forventer et angreb fra peberspray og vil være forberedt på det . Sprayen kan også komme i dine øjne og påvirker dig også , ikke helt det resultat , du leder efter . Også, hvis du kæmper med låsen eller pege spray i den forkerte retning , fordi du aldrig har brugt det før , går det at være temmelig ineffektivt alligevel .
7 .
Hvis du 're følges , skal du bruge verbal selvforsvar . Fysisk selvforsvar bør være en sidste udvej . Statslige højt og tydeligt , hvad du ønsker, at person til at gøre , ligesom , "Forsvind! Lad mig være i fred ! " Dette kan overraske angriberen , da de ikke ville forvente det .

8 .
For kvinder , hvis du bliver angrebet fysisk , i et forsøg på at skade , voldtægt eller bortføre du være parat til at kæmpe tilbage kun i dette tilfælde . Hold dine nøgler handy . De fleste angreb finder sted som kvinder forsøger at indtaste deres biler eller hjem , mens famlende til nøgler . Hold dine nøgler ud og have dem klar , før du nærmer dig døren . Pressede mellem tommel-og pegefinger , kan tasterne bruges som et våben til at stikke en angriber ansigt .
9 .
For kvinder , også i tilfælde af et fysisk angreb , mål for de angriberens øjne næse , hals , lysken , knæ eller fødder . Brug din håndflade til at strejke din hacker i ansigtet og hals -området . Denne type angreb er lige så kraftig som en punch , men reducerer skade dine fingre og hånd .
Hvis du er tæt på din hacker , skal du bruge en knæ til målet hackerens lysken eller hoved . Hvis de blev angrebet bagfra , bryde din hackers hold og skabe plads mellem dig selv og angriberen . Derefter trampe på det nærmeste mund , som du kan . Hvis du ikke kan komme væk , så prøv at lulle din voldsmand til at tro han er i kontrol , så snart han lod os gå prøve at køre , flygte , råber om hjælp , kæmpe tilbage eller gøre noget, du kan for at komme væk .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.