hvordan man skaber i byerne regnskove

Planter giver ilt mennesker og andre dyr behov for overlevelse , og folk giver kuldioxid til planter . Denne cyklus af liv er tydeligst i verdens regnskove , hvor et stort antal planter og dyr lever . Men ødelæggelsen af regnskovene har forladt Jorden i fare for klimaforandringer . Skabelse byerne regnskove kan være en måde at mindske konsekvenserne og samtidig skabe en ting af skønhed
1 .
Forstå økosystem af en regnskov . For eksempel falder vandet bevæger sig gennem jorden gennem planter og igen som regn . Dette er , hvad gør regnskove for at klare sig selv så længe folk ikke blande sig . Din regnskov får brug for mere pleje i starten for at nå den selvbærende fase .
2 .
Forskning for byområdet , hvor du bor , tager til efterretning, det nuværende klima og indfødte planter til dit område . En lokal udvidelse kontor kan levere mange af disse oplysninger .

3 .
Undersøg jorden i din foreslåede regnskov som nogle jord mangler livsvigtige næringsstoffer som kvælstof . Tag en jordprøve til test . Du kan købe en test kit ved et havecenter eller tage det til udvidelse centrum .
4 .
Tilføj identificeret næringsstoffer , gødning og andre stoffer er nødvendige for at foretage sunde jord . Dyrkede det hårde , claylike jord ofte findes i byområder giver rødderne til at vokse .
5 .

Plant dit baldakin , også kendt som tag, da det tager høje træer år at nå deres fulde højden. Selvom det ikke så høj som ægte regnskov træer , bør du plante træer, i din forskning , som klarer sig godt i din klima . Du kan få brug for at tynde ud grene jævne mellemrum for at give sollys at filtrere ned til planterne i dit underskov .
6 .
Grow en midterste lag af buske , der klarer sig godt i dappled sollys og høje fugtighed . Kig efter planter , der blomstrer på forskellige årstider , så du altid har et stænk af farve i din by regnskov . Bunddække , der tilpasser godt til dit område vil medvirke til at bevare fugt til de andre planter .
7 .
Giv vand , næringsstoffer og hyppige pleje i det første år eller to for at oprette din by regnskov . Det tager særlig omhu for at give planterne for at tilpasse og etablere et godt rodsystem .

gode råd og advarsler


 • Løvfældende træer give mere vintersolen ind i din by regnskov .
 • Hvis du opretter en by regnskov som et fællesskab projekt , kan du overveje at tilføje en pædagogisk element ved at vise folk forholdet mellem mennesker og regnskoven . For eksempel leverer nogle regnskov planter ingredienser til medicin, vi køber . Ved at dræbe regnskoven , stoppe folk en medicin , at nogen kan have brug for .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.