hvordan man skal behandle med at være indendørs i løbet af et jordskælv

Når et jordskælv begynder, og dit hjem begynder at ryste , rasle og kast, der er meget lidt tid til at tænke tingene igennem . Hvis du og din familie er forberedt i god tid med nogle grundlæggende sikkerhedsforanstaltninger , kan du øge dine chancer for at forblive sikker

Du skal bruge: .
Saks
Pincet .
Pen .1 .
falde til gulvet , så snart du føler jordskælvet . Gå i dækning under noget robust som f. eks et bord og beskytte dit hoved så meget som muligt . Hvis ingen beskyttelse er i nærheden , på hug ved siden af en indvendig væg. Hvis du er i seng , blive der og dække dit hoved med puder .
2 .
Vær forberedt på muligheden for at efterskælv , som er mindre voldelige end den primære skælvet , men kan stadig kraftig nok til at skade strukturer , der allerede svækket af jordskælvet .
3 .

Kontroller at se, om nogen er skadet og ringe 911 , hvis der er behov for øjeblikkelig lægehjælp . Må ikke flytte tilskadekomne personer , medmindre de er i fare for yderligere skade . Hvis du skal flytte dem , stabilisere deres ryg og nakke først .
4 .
Brug batteridrevne lamper eller lommelygter , hvis el går ud , men brug aldrig tændstikker, stearinlys eller noget andet med åben ild på grund af potentielle gasudslip .
5 .
Check for strukturel skade på dit hjem , under særlig meddelelse af skorstene og tage . Hvis du er usikker på strukturelle sikkerhed , har dit hjem professionelt inspiceret før genindføres . Når du er sikker på det er sikkert , gør en walk-through for at kontrollere for skader . Watch out for faldende genstande og åbne døre og skabe meget omhyggeligt.

6 .
Ryd op spildt benzin , blegemiddel , medicin eller eventuelle farlige eller brandfarlige væsker inde i bygningen . Hvis du kan lugte gas eller mistanke om en gaslækage , åbne et vindue med det samme og forlade bygningen . Ring til en professionel til at beskæftige sig med problemet og ikke vender tilbage , indtil du er sikker på lækage er blevet udarbejdet .
7 .
Bliv i dit hjem , hvis du er sikker , lytte til en batteridrevne radio for information , og lad ikke indtil du får "alle klar . " Må ikke bruge telefonen unødigt . Hvis du er nødt til at forlade dit hjem , se for de farer, som svækket vægge , knuste fortove , nedskudte ledninger og faldende genstande .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.