hvordan man tilføjer de vigtigste vare i din bil eller båd førstehjælp kit ?

Et af de hyppigst stillede spørgsmål , som vi modtager her på First Aid Kit produkter er " Hvad er det vigtigste at jeg skal putte i min First Aid Kit ? "
Svaret på dette spørgsmål kan overraske dig .
1 .
Er du parat ?
Der er ét punkt , der er absolut nødvendigt at medtage i bilen eller båden førstehjælp kit . Ligegyldigt hvad du ellers pakke i din førstehjælpskasse , skal det have en mobiltelefon .
Der er ingen bedre stykke udstyr til have i din førstehjælpskasse i tilfælde af en nødsituation , være det en nødsituation, som du er involveret i dig selv , eller en situation, som du vidne . Hvis du ikke kan få adgang til akut lægehjælp , er du ikke helt parat ! Den første nødhjælp , som du har i din kit vil helt sikkert komme ind i billedet , som du administrerer bistand til de sårede , men den viden , at myndighederne har været anmeldt , er uvurderlig .
2 .
Smid ikke , at gamle telefon !
Mobiltelefon behøver kun at have nok batteristrøm til at tænde . Føderale love fastsætter, at mobiltelefoner skal være i stand til at nå en 911 operatør når som helst nummer kaldes , uanset om en serviceaftale er i kraft eller ej .
Alle har mindst en gammel mobiltelefon , som de ikke bruger længere . Tag den gamle mobiltelefon til dit og sætte det i førstehjælp kit i bilen . Jeg er sikker på, at du også vil kunne finde et par telefoner til din båd førstehjælpskasse og din ATV førstehjælpskasse .
Du kan også ønsker at inkludere en Hand-krank stil ladeaggregatet at oplade mobiltelefon batteri , hvis det går død , når du behøver det mest . Disse er ganske billig , fylder lidt plads i din førstehjælpskasse , og kan gøre en stor forskel i en nødsituation .

3 .
Konklusion !
I dagene før Mobiltelefoner blev til , vi var nødt til at stole på nogen få budskabet til de relevante myndigheder i tilfælde af en alvorlig skade , når det skete væk fra et land, telefon . Nu , med den store mængde af mobiltelefoner , der har fundet vej ind i den almindelige befolkning , bør der ikke være noget problem for dig at medtage en i alle dine First Aid Kits

gode råd og advarsler


 • Re-produceret af de artikler side af First Aid Kit Products . www. firstaidkitproducts. com

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.