hvordan man underviser børn og teenagere til at leve grønt

I dag er ordet " grøn " er ikke bare en farve . Det er en symbolsk repræsentation af vores natur , vores planet , vores jord , vores økosystemer . At leve grønt eller bliver grønnere muligt at vedtage en bestemt måde at tænke og leve vores eksistens , der vil påvirke vores liv på mange niveauer-personlige , sociale , økonomiske , miljømæssige-og alle samspil og sammenkoble at have væsentlig betydning og langsigtede konsekvenser om vores fremtid og vores planet .


At bo grønt betyder at leve en bæredygtig livsstil , der ikke vil nedbryder eller forurener jordens naturlige ressourcer-og at finde måder til at genopbygge eller genbruge disse ressourcer og materialer . At være grøn betyder at bevare og beskytte vores miljø og vores planet .


Nøglen til forandring er først kendskab til spørgsmål /problemer og derefter uddannelse . Et barn kan begynde at leve grønt , selv før han eller hun er født . Forældre eller værger er rollemodeller og mentorer , der allerede har foretaget de ændringer og vedtog en grøn livsstil . Dette vil bibringe grønne værdier og få indflydelse på barnet så tidligt som muligt alder-og som de vokser til at forstå og leve den grønne livsstil-de vil give det videre til fremtidige generationer .


Denne artikel vil give nogle tips og råd til at rejse " grønne " børn og teenagere
1 .

Instill grønne værdier i en tidlig alder . Uddannelse , viden , engagement og opmuntring er nøglen til at ændre på lang sigt dårlige vaner og konditioneres adfærd hos børn og teenagere . Forældre og voksne skal sætte et eksempel og være rollemodeller ved at ændre gamle adfærd og vedtage en ny grøn strategi . Disse måder kan omfatte berøring med verden og miljøet , der går udendørs og være aktiv , købe genanvendelige produkter og legetøj , plantning af træer og blomster , og deltager i dyreliv projekter .
2 .
Rediger adfærd og lærer børn om betydningen af at bevare ressourcer som energi og vand . Fortæl dem at slukke lyset , når værelset forlades eller hus , skal du slukke elektriske apparater som computere , når de ikke er i brug og brug mindre vand , når badning eller rengøring . Lad dem vide, at kortere brusebade ikke kun spare på vandet , men vil reducere elregning hver måned .
3 .
Spis grønt fødevarer til en sundere kost og ernæring . Børn kan have det sjovt ved at lære at plante og dyrke deres egen økologiske køkkenhave eller krydderurter .

4 .
opmuntre børnene til at være proaktive og deltage i grønne projekter i deres lokalsamfund , kirke eller skole . Du kan også finde mange almennyttige grønne organisationer, der er brug for frivillige til at øge bevidstheden og oplyse andre om forskellige sociale og globale spørgsmål ( se Ressourcer nedenfor for links ) .
5 .
Forklar til børn , at samkørsel og /eller med offentlig transport vil bidrage til at mindske luftforureningen og reducere gas brug . Lad dem vide , at gå eller cykle er andre måder at spare og spare energi brændstofforbrug. Ikke alene er det sundere , det reducerer omkostningerne til gas , bil vedligeholdelse og forsikring .
6 .

Lær børnene at donere eller genbruge brugt legetøj , tøj og uønskede elementer såsom gamle computere og celle telefoner . De kan lære iværksætterfærdigheder ved at organisere en swap mødes salg dagen og donere overskuddet til en grøn velgørenhed eller organisation . Overskuddet kunne også gå til at starte en ny grøn projekt på skolen eller i lokalsamfundet .
7 .
Indkøb skole /college poster og produkter fra butikker , som køber fra grønne producenter . Der er også mange grønne online- butikker, der sælger genanvendte produkter til konkurrencedygtige priser . Gem træer og bruge genbrugspapir , soldrevne regnemaskiner og genbrugscontainere .
8 .
være involveret i dyreliv og natur . Tag børnene med parker , zoologiske haver , planetarier , safari og introducere dem til vidundere af vores planet . Besøg og frivillige på dyreinternater og petting zoologiske haver , der altid brug for hjælp til at øge bevidstheden for at redde vores dyreliv og vores kæledyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.