hvordan du beskytter dit barn i solen

Babyer skal altid være beskyttet mod solen. Det er ikke altid en let opgave at beskytte børn i solen. Det er godt at vide , at hvad du skal gøre for at beskytte din baby for at sikre , at de er sikre i solen

Du skal bruge: .
solcreme , hatte , Langærmede , Umbrella

.
1 .
Sæt på solcreme . Vælg en solcreme med en SPF 15 eller højere , og anvende det 30 minutter inden du går udenfor . Det er anbefalet at du bruger en lotion baseret solcreme , vil det hjælpe med at holde huden fugtet . Sørg for at anvende det på dit barns hænder , ører , næse , læber , og området omkring øjnene , og sørg for at det er gnedet i godt . For at sikre at dit barn ikke er allergisk over for solcreme , du bruger , anvender et mindre beløb til deres arm dagen før du planlægger at gå udenfor med barnet . Hvis dit barn har en allergisk reaktion søger rådgivning fra din hudlæge om den rigtige type af solcreme til brug.

2 .
Brug en læbepomade på læberne , der har en 15 SPF eller højere . Dette vil hjælpe med at holde læberne beskyttes.
3 .
Prøv at undgå solen mellem kl 10 tiden og 4 p. m. Hvis du går udenfor i denne tid , så prøv at søge skygge og sørg for at dit barn er formentlig beskyttet . .
4

Babyer i alderen under 6 måneder bør ikke bruge solcreme , beskytte dem med bukser og med hatte være omhyggelig med at sikre , at tøjet er " åndbar " . Du ønsker ikke dit barn til at overophede .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har svært ved at anvende lotion prøve at sætte det på dine hænder først og anvende det på baby dig selv .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.