hvordan du fjerner en hunds sting

På trods af advarsler fra sundhedspersonale , føler nogle mennesker det nødvendigt at fjerne deres hunds sting . Selv om det er sikrest at have stingene fjernet ved en dyrlæge eller en anden sundhedsperson , der er en måde at gøre det derhjemme

Du skal bruge: .
pincet
En lille saks .
Brintoverilte eller sprit .
Forstørrelsesglas .


1 .
Rens området med brintoverilte eller sprit . Sterilisere dit værktøj ( pincet og saks ) med alkohol og lad dem tørre .
2 .
Skær en maske ad gangen . I modsætning til syning af tøj , der suturer individuelle sting eller knuder , der holder klippe together. Cut masken så tæt på den knude , som du kan . Hvis du ser voldsom blødning efter du har skåret en maske , sætte saksen ned . Maskerne er ikke klar til afhentning.

3 .
Grib fat i længere side af søm med din pincet . Dette er den side, uden en knude . Fjern det forsigtigt og gentag for hver side . Rengør området med brintoverilte , før du fortsætter til næste maske .
4 .
Gentag med hver søm og overvåge reaktionen . Kig efter voldsom blødning på hver maske .
5 .

Når du har fjernet alle de masker , rense hele såret med brintoverilte .
6 .

Place klæbestrimler over såret .
7 .

Note komplikationer . Hvis såret er inficeret , kan det være rød , hævet og røre den kan forårsage smerte . Kontakt dyrlægen straks , hvis du ser disse tegn . Hvis såret er genåbning , kan dyrlægen restitch , eller han kan råde dig til at lade såret tæt naturligt .

gode råd og advarsler


 • Kig efter keloider . Disse er store faste masser af ar-lignende væv . De vil strække sig ud over den første såret og kan være mørkere end den almindelige huden . Anti-inflammatoriske lægemidler kan være nødvendig for at mindske hævelse af keloider .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.