hvordan du forbereder en orkan

Orkansæson er over os igen . For dem der bor i orkanens zoner er det altid en god ide at være forberedt i god tid . Disse enkle trin vil hjælpe dig klar og holde dig fra at gøre en masse farende i sidste øjeblik

Du skal bruge: .
tote fyldt med konserves
kampe .
stearinlys .
batteridrevne radio .

håndsving dåseåbner .
lommelygter med ekstra batterier .
flaskevand .
førstehjælpskasse .
malertape .


1 .
Først skal du forberede din backup forsyninger . Dette kan gøres i god tid . En god ide er at bruge en tote , da de er forholdsvis robuste , vandtæt og giver mulighed for nem opbevaring og bære .
I denne tote du nødt til at bestanden en masse dåsemad og en hånd håndsving dåseåbner . Dette er vigtigt, fordi du ikke ønsker at være uden strøm og på grundlag af en prop i dåseåbner .
har også et par kander vand på hånden bare med henblik på nødsituationer .
2 .
Du vil gerne have en velassorteret førstehjælpskasse . Du kan normalt finde gode for omkring 20 dollar . Opbevar det i top sammen med lommelygter , ekstra batterier , tændstikker og stearinlys .

3 .
Det er en god idé at have en batteridrevet radio eller en , der fungerer ved hånden håndsving . Kontrollér batteriet størrelse og holde en pakke med ekstra batterier ved hånden til det .
4 .
Når embedsmænd meddele , at orkanen er på vej og vil ramme dit område , skal du sørge for at Deres leverancer er klar . Du vil også ønsker at tape op dine vinduer . Du kan bruge afdækningstape til dette . Du skal blot foretage en strimmel lige vinduet ned , en på tværs og en x tværs . Dette ligner en stjerne og vil bidrage til at holde glasset fra brud , hvis orkanen rammer dit hjem .

gode råd og advarsler • Det er altid en god idé at være godt forberedt . Under disse ting før tid vil hjælpe med at holde dig fra suset i butikken .
 • Hurricane 's er alvorlige . Hvis de anbefaler at dit område bør evakueres , så følg deres råd og orlov. Det er altid bedre at forebygge end at helbrede .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.