hvordan du forbereder et jordskælv

Korrekt jordskælv forberedelse er afgørende for at overleve ' The Big One ' . Følg disse enkle trin minutiøst , for at sikre , at du vil have de bedste chancer for at overleve et jordskælv
1 .
En af de vigtigste ting , du kan have , er et jordskælv overlevelse kit på hånden . Tjek dette link for detaljer om indholdet . Et tip er at holde en af disse i din bil , så er det altid med dig .
2 .
Sørg for at alle familiens medlemmer ved, hvordan man kan slukke for gas, vand og el , hvis der er skader efter jordskælvet , der skal tages hånd om . Det kan være nyttigt at tage dit digitale kamera og gør en gode råd til at guide , tilpasset til dit hjem , for disse ting , som kan gemmes i sættet . Denne guide kan være nyttig i andre programmer , ikke kun jordskælv .

3 .
Plan familie nødprocedurer , og lave planer for at genforene familien . Vær sikker på , at alle kender alle alarmnumre ( læge , hospital , politi , 911 , osv ) . Det kan være godt at gemme disse i alle mobiltelefoner for din familie .
4 .
Anchor tunge genstande på vægge ( reoler , reoler , spejle osv. ) skabslåger kan indstilles op med jordskælvet afkrogningsbeskyttelse at forebygge tunge eller knuses genstande i at falde ud .
5 .

Anbring aldrig tunge genstande over senge eller sidder områder . Hold tunge genstande lavere end højden på den korteste medlem af din familie for at forhindre tingene falder på hovedet i løbet af jordskælvet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.