hvordan du kan genbruge i badeværelset

Mange mennesker begynder en genbrug program i deres køkken , men glemmer at udvide det i resten af huset . Badeværelser har en lang række af de genanvendelige ting , men de fleste er simpelthen smides væk i skraldet . Overvej at tilføje en genbruge taske til dit badeværelse og bringe dette rum i dit hjem genbrugsprogram
1
rode din skrald spand . Der er mange kemikalier og opløsningsmidler i badeværelset , der ikke ender i lossepladsen . Mens de ikke er teknisk set kunne genanvendes , disse elementer skal stadig være adskilt fra den almindelige skrald og bortskaffes korrekt . En hurtig opfordring til den lokale affaldshåndtering selskab vil hjælpe dig med at finde de bedste fremgangsmåde . Flasker af hårfarve eller fladjernet , neglelakfjerner , neglebånd fløde , klor blegemiddel , afløb oplukkere , sprit , flydende medicin , og receptpligtig medicin er blot nogle af elementerne til at trække fra skraldespand .
2 .
Start med de nemme ting . Papirprodukter og pap kan genbruges. Væv kasser , toiletpapir ruller , og alle boks emballage ( kosmetik , medicin , sundhed og skønhed poster ) bør ende i papirkurven . Plast indpakning fra bundter af toiletpapir og bar sæbe kan også genbruges .

3 .
Betragt kompostering som et alternativ til genanvendelse . Der er mange elementer i badeværelset , der kan føjes til en kompost bunke . Hår fra pensler , brugte vatpinde , sæbe scraps , plante afpuds , let brugt væv og toiletpapir ( ikke snavset ) kan alle blive tilføjet til en kompost bunke .
4 .
Saml publikationer . Badeværelse læsestof kan også genbruges . De blade og aviser , der hober sig op , bør ikke gå i skraldet bare fordi de var i badeværelset .
5 .

Find nummeret. Der er mange hårde plast i badeværelset , men kun få kan genbruges . Mest deodorant er unummererede , hvilket betyder, at det ikke kan genbruges . De fleste shampoo og conditioner flasker kan genbruges , samt mange hårpleje produkt containere .
6 .
Køb genanvendt poster. De kan koste lidt mere på kort sigt, men efterhånden som flere mennesker begynder at købe genvundne produkter omkostningerne til at fremstille dem vil komme ned .

gode råd og advarsler


 • Altid tjekke med din lokale affaldsselskab for at finde ud af, præcis hvad der kan genbruges i dit område .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.