hvordan man behandler en majs eller callus

En majs eller hård hud er et område af fortykket døde hudceller , typisk på fodballen , som er forårsaget af for meget pres i kombination med en form for friktion . Disse betingelser ofte er forårsaget ved at bære sko for stramt . Selv om en majs eller hård hud er en naturlig forsvar for kroppen at beskytte sig , enten kan blive temmelig smertefuldt
1 .
Vask dine fødder hver dag . Korrekt fod hygiejne er afgørende for sunde fødder . Sættetid fødderne i varmt vand i mindst 10 minutter for at holde huden fra at få hårdt. Håndklæde tørre og eksfolierer ved hjælp af en pimpsten . Anvend en fugtgivende lotion til fodsålerne til at blødgøre hård og tør hud .
2 .
Bær komfortable sko . Du bør aldrig bære fodtøj , der er for stram . Sko er designet med en bred tå kasse og lav hæl . Du skal være i stand til at vrikke alle dine tæer inde i skoen . Vælge sko med tykke såler vil lægge mindre pres på dine fødder når du går på hårde overflader . Korrekt monteret sko også stoppe benede områder af foden fra gnide mod sko .

3 .
Bær beskyttende polstring for at undgå pres og friktion på foden . Din læge kan endda ordinere specielt fremstillet polstret sko skær til at forebygge ligtorne eller hård hud fra tilbagevendende .
4 .
Tal med din læge , da det kan være nødvendigt at få hård hud fjernes kirurgisk . Forsøg aldrig at fjerne en callus selv . Ligtorne , der typisk udvikler på toppen og siderne af tæerne , kan trimmes ved en ortopæd under et kontor besøg . Selvbehandling med over -the-counter eller hjem retsmidler , der indeholder syre eller andre kemikalier , kan ikke anbefales .

gode råd og advarsler • Fordi mennesker med diabetes eller andre medicinske tilstande forbundet med dårlig cirkulation til fødderne er mere tilbøjelige end andre til at have fodproblemer , tidlig påvisning og behandling kan forebygge alvorlige komplikationer . Diabetikere , især er i risiko for hud- ulceration efter en hård hud .
 • bredden af din fod kan øges med alderen . Altid har dine fødder målt , før du køber nye sko .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.