hvordan man behandler et forkølelsessår eller feber blister

Forkølelsessår eller feber blister er ofte vanskeligt at vide, hvordan man skal håndtere . Hvis du får forkølelsessår og feber blister , skal du følge disse trin

Du skal bruge: .
Doctor høring
Over the counter eller receptpligtig medicin .


1 .

Forkølelsessår og feber blister er smitsom . Disse pletter er oftest forårsaget af herpes simplex virus og hvis du har en på dit ansigt , bør du være forsigtig med ikke at dele emner med andre mennesker eller kysse nogen, når du har et udbrud .
2 .
Se din læge , når du har et udbrud . Lægerne kan teste din forkølelsessår at se, om det er forårsaget af herpes simplex virus . Hvis dine forkølelsessår er forårsaget af virus , kan din læge være i stand til at ordinere en medicin til at tage , så snart du føler forkølelsessår kommer på . Din læge kan også ordinere en creme til at gælde for den kolde ømme til at fremskynde helbredelse .
3 .
Hold forkølelsessår rene og tørre . Må ikke klemme forkølelsessår at forsøge at tørre det op . Klemme forkølelsessår kan sprede virus til andre dele af dit ansigt eller til andre mennesker . Fjerner ikke nogen skorper , som udgør over blister .

4 .
Hvis du ikke har en receptpligtig medicin kan du købe en over the counter medicin til at gælde for dine forkølelsessår . Spørg på apoteket til råds om hvilke produkter de skal bruge , og følg emballage anvisningerne nøje.
5 .
Over the counter smertestillende medicin som aspirin , kan Tylenol eller Advil hjælpe med smerten . Varmt og koldt komprimerer kan også hjælpe , uanset føles bedst for dig .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.