hvordan man behandler et sår

Av ! Du eller dit barn skade dig selv og nu er der blod og hud og nogen er ved at dåne . Dette er ikke tiden til at gå i panik . Sæt farten ned , tage et par dybe indåndinger for at berolige dig selv og forberede sig på at behandle såret . Denne artikel forudsætter en forholdsvis lille sår , skåret eller skrabe

Du skal bruge: .
Rent vand
Bandager .
Antibakterielle salve eller creme .1 .
stoppe blødningen. Lægge pres direkte over såret for at stoppe blødningen . Må ikke kigge for at se, hvordan du gør . Hvis det ikke stopper , vil du vide . Hvis dette er en stor , dybt sår og direkte pres ikke virker , lægge pres på et stort pres punkt i den krølle på benet eller underarm til at bremse blodgennemstrømningen og få lægehjælp.
2 .
Rens såret . Rent vand virker fint , køre det fra hanen , hæld den fra din vandflaske . Pick bidder af junk ud af såret med steril pincet . Du kan forsigtigt rengøre området omkring såret med sæbe og vand .
3 .

Anvend antibakterielle salve på såret for at forhindre infektion . Du behøver ikke at bruge brændende ting som sprit eller brintoverilte til at få et godt resultat .
4 .
Dæk såret med en bandage af en slags til at holde den ren . En bandage kan også bidrage til at holde kanterne af såret sammen . Sæt en ny bandage på såret efter behov , men mindst hver dag , indtil det heler .

gode råd og advarsler


 • Hvis dette er en alvorlig skade , styre blødning med tryk og elevation , dække såret og søge lægehjælp med det samme . Det kan være nødvendigt sting .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.