hvordan man behandler tå neglesvamp

Nøglen til behandling toenail svampen er til at fange det meget tidligt , før det er tid til at tage dyb rod og spredning . Desværre gør en masse mennesker ikke kan genkende de tidlige tegn på neglesvamp og lad den betingelse, gå på alt for længe . Der er en masse produkter på markedet i dag , som hævder at have evnen til at " helbrede " toenail svamp . Nogle er relativt effektive i at gøre tegn og symptomer forsvinder . Dog kan infektionen vende tilbage . Lad os udforske de forskellige behandlinger , der er tilgængelige for behandling af neglesvamp .
1 .
Tag standard forholdsregler mod toenail svamp . Undgå at gå barfodet på steder , hvor svampen er almindeligt spredt herunder kursteder , offentlige svømmehaller , offentlige brusere , og /eller fitnesscentre . I stedet slid flip-flops , Crocs eller svømning støvletter , der forhindrer direkte kontakt mellem fødderne . Efter at have besøgt disse områder , vask altid og grundigt tør dine fødder. Bær sokker , som absorberer fugt væk fra fødderne . Sko , der tillader luftcirkulation . Altid tørre fødder grundigt efter badning eller brusebad .
2 .
Vær ekstra forsigtig ved at afværge svamp . Brug kun sko, der passer ordentligt . Sko , der kradser eller knibe tæer gøre dem mere modtagelige for toenail svamp . Store sko i et køligt , tørt sted . Varm og fugtig områder fremme væksten af denne type svamp . Hvis dine sko har aftagelige indersåler eller footbeds , fjerne og udskifte dem regelmæssigt . Brug en anti -svampe produkt i din sko . Hvis dine sko bliver våd , tør dem grundigt , inden iført dem .

3 .
Skær tånegle jævnligt . Holde dem på en rimelig længde , der ikke er for tæt på negleroden .
4 .
Få en autentisk svamp diagnose . Mens du kan være fristet til selv at diagnosticere din tilstand i almindelighed , har du sandsynligvis ikke kan bestemme den pågældende type svamp der er involveret .
5 .

Beslut , hvis du ønsker at prøve en alle fysiske eller anden form for behandling for toenail svamp . Resultaterne af begge former for behandling er blandet . Meget af din beslutning kan afhænge af den præcise type neglesvamp er involveret, hvilket stadium af svampen behandling du er i , og den nøjagtige behandling itself. Some mennesker fortæller , at naturlige behandlinger, der omfatter mandel , kokos , lavendel eller tree olie har fungeret godt for dem til behandling af tidlige stadier af tå neglesvamp . Andre hævder, at behandlinger, der omfatter hvidløg , goldenseal , oregano , og eddike arbejde . Mange melder dog om , at ingen af disse naturlige ingredienser behandlinger arbejde på alle . Der er naturlige urter naturlige svampe kur på markedet . Forskning tyder på , at de mest respekterede en i øjeblikket er Zeta Clear . Andre omfatter Nail-RX , Tetrasil , Pedi-Cure , og Toenail Therapy. De fleste af disse involverer direkte ansøgning til neglen sted på en regelmæssig basis. Anvendte mængder og hvor ofte disse anvendes variere afhængigt af enkelte og svampen tilstand .
6 .
Beslut , hvis du ønsker at prøve en vitamintilskud svampe afhjælpe . Selv om forskning i effektiviteten af denne type behandling er stadig ude , de fleste læger er enige om , at vitaminer tages i den rette dosering og med de rigtige moderation kan ikke gøre ondt. Mange tror , at vitaminer B , C , D og E kan bidrage til at afværge eventuelle svampe samt hjælp til at helbrede den og forhindre den i at sprede sig . Mens den stadig at blive set , det er en anden farbar vej til consider. With undtagelse af vitamin E , der kan være mundtlige og /eller anvendt i olie form direkte til søm site , de fleste af de resterende vitamin behandlinger er mundtlig karakter . Vitaminer bør tages i beløb og i tidsrammer specifikt beskrevet i vejledningen for den pågældende vitamin .
7 .
Afgøre, om en recept styrke medicin er løsningen på dit svamp problem . Dette kan kun passende opgjort af en læge , så du bliver nødt til at stole på hans eller hendes mening om denne sag . Vær sikker på at få oplysninger om mulige bivirkninger af receptpligtig medicin , så du kan veje fordele og ulemper inden der træffes en endelig beslutning. Det mest almindelige problem for oral medicin af denne art er leverskader . Personer med allerede eksisterende leverproblemer , kan derfor ikke være kandidater til denne type behandling . Kvinder, der er gravid, forsøger at blive gravid , eller ammer , kan også vælge at fravælge denne behandling kan andre med andre allerede eksisterende sundhedsmæssige betingelser eller lever concerns. Prescription styrke svampe kur bør tages nøjagtigt som beskrevet af den ordinerende læge .


8 .
Hvis den første metode , du vælger ikke fører til de ønskede ændringer eller har brug for , så kan du vælge at flytte til en anden form for behandling .

Tips og advarsler


 • Lær så meget du kan om tå neglesvamp gennem biblioteket , online sites , eller fra din læge .
 • Vær ikke flov over at svampen tilstand , da det er langt mere udbredt end du måske tror .
 • Følg vejledningen , der er skitseret for afhjælpning du har valgt at brevet .
 • Tag ikke receptpligtig medicin , der ikke specifikt ordineret til dig til din særligt type svamp .
 • Det kan ikke være tilrådeligt at forsøge at blande forskellige løsninger på samme tid , så check med din læge før du gør det .
 • Ignorerer neglesvamp kan føre til en forværring betingelse , smerte , eller endda en alvorlig sundhedsrisiko .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.