hvordan man behandler vandet , når de rejser

Drikkevand er bare en almindelig dagligdags begivenhed , indtil du beslutter at forlade sikkerheden i De Forenede Stater drikkevandssystemer . Det er lidt mærkeligt for os at tro, at alle andre ikke behandler deres helhed vandkilde , herunder vand , der anvendes til rengøring og toiletskyl . Men hvis du ikke er klar over, hvad du gør, og ved et uheld drikker urenset vand , kan du ende op meget syg . Tænk på tyfus , hepatitis A , polio og kolera som mulige konsekvenser af at slurk koldt vand . Heldigvis er der flere måder at behandle vand for at gøre det sikkert at drikke , og glem ikke at børste dine tænder
1 .
Hvis du har adgang til en mikrobølgeovn eller ovn , kan du altid koge dit vand . Men , dette skal gøres for godt tre minutter, og derefter lade den komme til stuetemperatur . Hvis du ved , at du er på 6562 (2000 m ) fødder elevation eller mindre , som regel et minut er tilstrækkelig , men noget over , der skal koges for de tre minutter. Dette vil dræbe eventuelle bakterier eller parasitter til stede, og de fleste virale organismer .
2 .
Drik kun forseglet flaskevand . Naturligvis tjekke dobbelt for at sikre, at det er forseglet så mange handlende vil forsøge at genopfylde flasken og sælge den igen for en større fortjeneste. Vand på flaske er en nem løsning , hvis du har adgang til butikker . Brug det at børste tænder så godt. Selvfølgelig kan du drikke flaske sodavand , øl og vin , også . Må ikke bruge is , som det kan have været fremstillet af ufiltreret vand .

3 .
Forkæl din vand med jod . Der er flere former til rådighed, herunder piller , flydende og krystaller . Følg anvisningerne på emballagen . Krystal form er fantastisk til rejser som den gemmer godt og holder på ubestemt tid . Jod er godt for drab næsten hvad som helst og når det kombineres med kogende den deraf vandet er næsten garanteret sikker .
4 .
Filtre til rådighed, men de små personlige filtrene ikke har mulighed for at fjerne alle Cryptosporidium og vandet bør yderligere behandles kemisk .

gode råd og advarsler • Filtrer uklart vand gennem en ren klud , før behandling kemisk .
 • Vær på vagt over for at spise fødevarer tilberedt i vand eller vasket i vand , hvor vandet kan være usikre .
 • Krystallinsk jod 4 til 8 gram , der anvendes i en stamopløsning udgør en menneskelig dødelig dosis , hvis et uheld sluges i en enkelt dosis . Opbevares utilgængeligt for børn .
 • Vand , der er blevet desinficeret med jod er IKKE anbefales til gravide kvinder , at mennesker med problemer med skjoldbruskkirtlen , dem med kendt overfølsomhed jod , eller kontinuerlig brug i mere end et par uger ad gangen .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.