hvordan man beskytter børnene fra passiv rygning

Hvert år hører vi mere om de virkninger, passiv rygning kan have på en person . Som forskere adfærd mere og mere forskning , er det indlysende , at gruppen mest sårbare over for skadelige virkninger af passiv rygning er vores børn . Bronkitis, lungebetændelse , kan øre infektioner og astma være resultatet af udsættelse for passiv rygning . Det er vores ansvar at beskytte vores børn mod disse effekter og det bliver stadig lettere at gøre, som vores samfund på vej mod røgfri miljøer

Du skal bruge: .
genbrugspapir.
Tungere papir til omslag.
Garn.
Bor .

Store synål .
Papir cutter .
Lineal.
Blyant .
Flere store bindemiddel klip .


1 .
Hold dine børn ud i områder, hvor kraftig røg er til stede . Dette omfatter alle indendørs rygning områder , såsom rygning sektioner i restauranter . Du kan være heldig nok til at leve i en stat , der har forbudt rygning på restauranter helt , da det gør dit arbejde lettere . Rygning i udendørs områder hjælper , men det er stadig vigtigt at holde børn væk fra disse områder.
2 .
Spørg enhver rygere , der besøger dit hjem for at træde udenfor at ryge og at vaske deres hænder , når de kommer ind igen . Hvis du har et spædbarn , rådgive rygeren , at han ikke kan holde barnet, hvis han stadig er iført tøj han røg i. Talrige undersøgelser har vist , at røgen rest, forbliver på en ryger 's tøj er stadig skadeligt , og spædbørn er fortsat den mest modtagelige for de skadelige virkninger af passiv rygning .

3 .
Overvej at sparke vane , hvis du har børn . Selvom du måske prøve at ikke være omkring de børn, mens rygning , kan de stadig opleve effekten af passiv rygning , og rygning også sætter et dårligt eksempel . Ifølge den amerikanske Cancer Society , der er faktisk ikke sikkert eksponeringsniveau for passiv rygning .
4 .
Guard dig imod passiv rygning og undgå rygning helt , hvis du er gravid . Passiv rygning kan medføre lav fødselsvægt og usunde nyfødte . Husk, at det er dit job at beskytte din baby og give ham den sundeste start muligt .

gode råd og advarsler • Når beder folk om ikke at ryge omkring dine børn eller bede dem om at gå udenfor , mens de er i dit hjem , være høflig . Afstå fra at prædike om farerne ved passiv rygning til en ryger , chancerne er de allerede ved det ikke en sund vane . I stedet fokusere på sundhed dine børn og opdrage , ikke berating , at rygerne omkring dig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.