hvordan man får anti - rygning folk til at bakke ud

Mange anti-rygning ind for støtte rygeforbud og lidenskabeligt tro , at cigaretrygning er uoprettelig skade på din krop . De fleste ser ikke rygning som en personlig ret . Imidlertid ikke at være en ryger ikke, at du er nødt til at bøje sig for anti-rygning kritik . Du har rettigheder inden for rammerne af lovgivningen lige som alle andre gør , og du skal få dem tilbage ud
1 .
Stå fast for din ret til at ryge . Faktum er, at det er din krop , og så længe cigaretter er lovlige , har du ret til at ryge dem . Denne ret kan begrænses af rygeforbud i nogle offentlige steder , men det betyder ikke helt tage væk din juridiske ret til at ryge . Forklare anti-rygning plæderer for, at rygning er stadig juridiske , og du kan gøre det overalt, hvor der er ikke et rygeforbud .
2 .
Forklar at rygning er mere et spørgsmål om personlig frihed end noget andet . Du kan lide at ryge , så du gør det , og det er dit personlige valg . Sammenlign rygning til at spise fastfood som et personligt valg . Vi ved, at hurtig mad gør vores kroppe usunde og kan gøre os overvægtige , men spiser fastfood er ikke ulovligt , og hvad vi lægger i vores kroppe er stadig vores beslutning . Så længe du ikke er i et område under et rygeforbud , så er du helt i din juridiske ret til at ryge .

3 .
Fortæl anti-rygning mennesker, du har planer om at holde op at ryge , når du 're god og klar og ikke når de dikterer . Gentager, at rygning er stadig en personlig frihed , og ved at opmuntre dig til at holde op , er de krænke din personlige rettigheder . Hvis de indser , at du ikke har til hensigt at stoppe med at ryge , bare fordi de siger det , kan de være villige til at bakke ud .
4 .
Mind anti-ryger , som badgering dig med fornærmelser eller nedgørende du vil ikke gøre noget godt og måske endda opnå det modsatte af deres mål . Gør den anti-ryger indse, at de ikke hjælper dig . hellere , de er ulovlige dig ved at antyde at du ikke kan lave din egen beslutning

gode råd og advarsler • Tal roligt og rationelt , når forsvare din ret til at ryge . Du kan effektivt fortælle anti-rygning folk til at bakke ud uden at bruge grimt sprog eller blive kampklar .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.