hvordan man får ud af en bil hængende over en klippe

Hvad du gør i en nødsituation som en bilulykke er meget vigtigt . Dette kan blive forstørret i de forfærdelige situation din bil hænger ud over en klippe . Stof, der med mulighed for passagerer i bilen , og du har en opskrift på katastrofe . Du kan få ud af at hænge bil , hvis du ved, hvordan
1 .
vurdere situationen . Uden at flytte for meget , vurderer de skader , du måtte have afholdt og det samme med dine passagerer , hvis nogen . Kig rundt i bilen og uden for bilen for at se, hvad skade er blevet gjort til bilen , og hvad miljøet er. For eksempel , se dig omkring for at se, om der er nogen træer ?
2 .
Bevar roen og formulere en plan . Beboerne af bilen tættest på klinten kant behov for at forlade køretøjet først. Dette er ikke kun af hensyn til sikkerheden , men også for at holde en positiv balance i bilen , mens mennesker er stadig i det.

3 .
Hold foden på bremsen , sæt parkeringsbremsen , og drej køretøjet slukket . Hvis nogen af disse systemer er involveret , vil de blive afhængigt af, hvad firehjulstræk din bil har , og de vil fortsætte med at fat i kanten af klinten , eventuelt længe nok for alle at komme ud .
4 .

Tag din sikkerhedssele og udføre den plan , du kom op med . Hvis den forreste af bilen hænger over , bør folk i front komme ud først . Hvis du føler at bilen bevæger sig , stoppe og lade den afvikle først . Hvis den bevæger sig bliver mere flygtige , forladte skib og håbe på det bedste .

gode råd og advarsler • Forlad alt bag . Gribe din pung , for eksempel er ikke værd at dø for . Hvis din mobiltelefon er inden for rækkevidde , selv om , grab , at for at kalde alarmtjenester.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.