hvordan man forbereder en større jordskælv

Hvad er chancen for du eller din familie vil blive involveret i en større jordskælv ? Er du parat til at overleve, indtil hjælpen kommer ? Find ud af , hvad enkle trin, du kan gøre for at forberede din familie til en større jordskælv katastrofe

Du skal bruge: .
Stor gummi balje eller anden beholder
. .
Batterier .
Lommelygte .

Medicin .
First Aid Kit .
Fødevarer.
Pet Food .
Shelter forsyninger .

Finaincial optegnelser .
Ikke-elektriske dåseåbner.
Sko.
Cash .
Vand .

Hånd sanitizer .
Tæppe.
Poncho .
Radio.
Produkter til personlig hygiejne .

Stearinlys .
Tændstikker eller lighter .
Whistle .


1 .
Uddan din familie om jordskælv . Søge ly i en døråbning eller under en robust objekt , hvis indendørs . Kør aldrig udendørs , hvis du er indeni. Hvis udenfor , holde sig væk fra elledninger og bygninger , hvor genstande kan falde . Overveje at have en ud af staten relativ fungerer som forbindelsesled , da de fleste mellemstatlige der kan være svære at nå . Undervis familiemedlemmer hvordan man slukker gasledninger eller elektrisk kraft, som kan være nødvendigt at slukke efter et jordskælv , hvis alvorlig skaden er sket.
2 .
Udvikle en plan . Hvor vil din familie mødes i tilfælde af en katastrofe ? Hvad nu, hvis nogle folk er på arbejde eller skole ? Hvordan vil du vide, at de er sikre ? Hvor vil I alle mødes ?
3 .
Pack en beredskab kit og holde det på et sikkert sted . Hvis det er for en brand i tilfælde dit hus brænder ned , du ville ikke gemme det i dit hus ville du ? På endnu en større jordskælv du er mest sandsynligt ikke vil være i stand til at komme tilbage ind i dit hus . Hold leverancer i bilen bagagerum eller en ekstern lagring stald , der er mindre . Hvis du skal gemme beredskabet kit i dit hjem , behøver ikke gemme det på bunden niveau siden , der vil de fleste gerne være det niveau , der vil blive begravet , hvis dit hus kollapser . Vedligeholde dine leverancer . Sørg for, at batterierne er friske og lægemidler er udveksles, når de udløber .
4 .
Hvis du bor i et område, hvor skælv er sandsynligt, at du måske ønsker at tage tilføjede foranstaltninger såsom sikring af møbler , der kan bevæge sig rundt eller lave reparationer dit hjem , der kunne gøre det svage på en quake .

gode råd og advarsler


 • For mere information om planlægning besøge hjemmesiden for The Red Cross eller FEMA .
 • at se , om et jordskælv har fundet sted i dit område besøge US Geological Survey på USGS. org

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.