hvordan man forebygger emfysem

Har du svært ved at trække vejret ? Har du astma ? Er din morgenmad en cigaret ? Du kan have emfysem . Emfysem skyldes skader på nogle af de 300 + millioner alveoler ( den lille , tynde luftsække grupperet i enderne af luftvejene inde i lungerne ) , så de bliver forhærdede og ude af stand til at presse luften ud af kroppen . Næsten to millioner amerikanere lider emfysem symptomer . Denne artikel vil uddanne dig om , hvad der forårsager emfysem , hvordan man kan forebygge det , og hvordan man skal behandle det . Hvis du har været ryger i et stykke tid , kan du lytte op .
1
Langsigtet rygning forårsager alveolerne ( den luftsække ) at blive udvidet og de små blodkar at levere disse luft sække dø . Dette resulterer i de mest almindelige symptomer på emfysem : betændelse , hærdning af lungevævet og åndedrætsbesvær. Ligesom en ballon , der er blevet blæst op, og fladtrykte mange gange , luftsække i mennesker , der lider af emfysem mister deres evne til at strække og krympe med vejrtrækningen . Dette resulterer i luften bliver fanget i det beskadigede luftsække . Som luft bliver fanget i disse bittesmå sække , at nogle af dem brister udgøre én stor luftrum . De fangne luft kan ikke være fuldt frigivet, når den person udånder og åndedrættet bliver da vanskeligere med tiden . Den første emfysem symptom er ikke at få nok luft . I de tidlige stadier af sygdommen , kan åndenød kunne mærkes kun under aktivitet . I senere stadier , kan en person kamp for luft , selv når man sidder stille eller ligger ned . Desværre , fordi sygdommen gradvist udvikler sig over årene , kan du ikke oplever emfysem symptomer som åndenød , indtil skaden allerede sket . På det tidspunkt , kan de fleste af skaden ikke kan vendes .
2 .
Til dato er der ikke kure fundet , der kan vende skader forårsaget af emfysem symptomer . Behandling af emfysem er begrænset til at lette ubehag og forebygge yderligere skader ved rygning . Folk , der er i fremskredne stadier af sygdommen , der har brug for at bruge ilt kan opleve, at kosttilskud er meget nyttige til behandling af emfysem . Forebyggelse er den bedste behandling af emfysem rådighed . Den bedste måde at forebygge emfysem er at holde sig væk fra cigaretrøg første hånd og brugte . Hvis du ryger , er du meget opfordres til at holde op med det samme . Husk på , behøver du ikke at være en egentlig ryger at være i risiko for emfysem .

3 .
En sund kost fuld af god ernæring er ikke kun vigtigt og afgørende for god generelle sundhed . Spise fødevarer , der er højt proteinindhold til at bevare muskelstyrke i alle muskler , herunder dem , der hjælper dig til at ånde . Minimer salt , især med avanceret emfysem . Drik otte til ti glas renset vand om dagen for at holde slim tynd og lettere at hoste op . Drikkevand er også afgørende for din samlede vitalitet . Øge indtagelsen af kilder til carotenoidpigmenter normalt findes i gulerødder , søde kartofler , gul squash , og bladgrøntsager grønne grøntsager . Start en regelmæssig motion program , som kan hjælpe dig med at opbygge modstand mod lungeinfektioner og forbedre din generelle sundhed . Rådfør dig med din læge, før du starter kost og motion regime .

gode råd og advarsler


 • Rygning er farligt . Hvis du gør det , skal du holde op . hvis du har brug for hjælp om en gradvis ophøre din rygevaner , henvises til de ressourcer, for at få hjælp .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.