hvordan man forebygger svineri

Kuld ser ikke kun dårligt , men det er også udvaskes i tagrender og ender i åer og floder til at tilstoppe og forurene vores vandforsyning og i sidste ende arbejde mod et renere miljø . Kuld kan være lumsk . Men du kan gøre en række ting for at stoppe svineri og hjælpe andre til at forstå, hvordan de bidrager til kuld opbygge

Du skal bruge: .
Trekantet bandage
Sikkerhedsnål .


1 .

Hold en litterbag i bilen på alle tidspunkter. Sæt alle dine affald i den, herunder tyggegummi , mad og papir .
2 .
Saml kuld , når du ser det smidt skødesløst på jorden . Vær forsigtig med at afhente skarpe genstande med dine bare hænder for at undgå smitte .
3 .
Tal med dine venner og familie , når du ser dem kuld . Hjælp dem til at forstå konsekvenserne af deres handlinger . Benyt lejligheden til at uddanne dem om , hvordan deres handlinger i sidste ende påvirker miljøet .

4 .
Deltag en organisation som Hold Amerika Smuk eller vedtage en vej, der opfanger kuld i en gruppe , lobbyer for trash beholdere og giver undervisning til offentligheden . Find en lokal Vedtage-A -Road program gennem din tilstand miljø afdelinger .
5 .
Tilskynde en gruppe, du tilhører allerede til at deltage i en anti-kuld kampagne .


6 .
Medbring en bærbar askebæger med en dækning , hvis du er ryger . Cigaretskod ikke nedbrydes og er vanskelige at rydde op .
7 .
Rapport henkastning til rette myndigheder, når du ser det . Ring til din by regeringen til at finde ud af, hvem håndhæver henkastning ordinancer . En særlig afdeling kan håndhæve henkastning i stor skala , mens politiet håndtere andre overtrædelser .

gode råd og advarsler • Smid ikke skrald ud af vinduet i din bil .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.