hvordan man kan beslutte, hvad man skal gøre efter katastrofen

Du kan finde artiklen om hvad de skal gøre i løbet af en katastrofe , men hvad gør du efter katastrofen ? Et jordskælv , oversvømmelse , brand og næsten alle andre former for katastrofer blade alle forvirret i første omgang . Men du er nødt til at bevæge sig fremad og træffe beslutninger om at fortsætte livet og hjælpe andre

Du skal bruge: .
En plan
.
Mod.
.


1 .
Lige efter katastrofen vil du føle dig forvirret , bange og usikker , hvad de skal gøre først .
Den første ting du skal gøre er at stoppe , sætte sig ned og få adgang til din egen skader . Hvis du bløder så finde noget at stoppe blødningen . Hvis du har brækkede knogler , skal du sørge for at de ikke forårsager blødning eller mere skade , hvis du flytter .
2 .
Næste er at se dig omkring . Hvad er de nye farer ? Hvis elledninger er nede , du gerne vil undgå at røre dem eller komme i nærheden dem . Hvis der er vand på jorden i nærheden ned elledninger derefter flytte væk fra det for at forhindre elektrisk stød .

3 .
Hvis du har andre eller familie omkring dig adgang til deres medicinske tilstande . Hvis du kan flytte eller flytte dem så gør det til et sikkert , tæt ved området . Ophold i det åbne , hvor redningspersonalet kan nemt finde dig , så længe det er sikkert . Holde sig væk fra området , som kunne blive oversvømmet ved at flytte til højere jorden . Hvis du har været i et jordskælv forlade bygningerne . Kig dig omkring for at sikre, at du er i et område, hvor intet vil falde på toppen af jer .
4 .
Hvis du kan bevæge sig frit det er tid til at hjælpe med at redde andre mennesker, som er skadet eller fanget . Flyt mindre tilskadekomne til et sikkert område og placere dem, så de kan hjælpe de mere alvorligt såret i området . Forsøg ikke at redde alle på én gang . Du kan ikke gøre det . Bare yde hjælp én person ad gangen .
5 .

Når du har gjort , hvad man kan kigge for at overleve poster behov . Tæpper , tøj , sko , vand og mad . De fleste mennesker i et jordskælv udsat område vil holde nødforsyninger i bagagerummet på deres biler . Forbered dig på de næste par timer give din egen omsorg.
6 .
Medicinske og redningstjenester vil have alle de kan håndtere , herunder deres egne tab . Må ikke forvente hjælp med det samme og forberede dig følelsesmæssigt for yderligere tab . Holde alle taler og lægge planer for de næste par timer for at overleve .
7 .
Hjælp ankommer . Det kan ikke være meget hurtig og til tider kunne tage dage , så vær tålmodig og prøv at tænke positivt . Hold børn og voksne underholdt med historier , musik eller ved at læse nogen bøger eller blade, du kan finde . Lad ikke depression og håbløshed overtage din tankegang .

8 .
altid overveje yderligere katastrofer i de næste par dage eller timer . Forbered dig selv og omgivelser for sikkerheden . Hold din forsyninger og medicinsk nær . Yde hjælp til hvem du nogensinde kan .
9 .
Forbered dig på røvere . I mange områder, du bliver nødt til at forsvare dig ejendom det bedste , du kan. Husk det vigtigste ting, du er nødt til at forsvare , er dit liv og din familie . Alt andet kan erstattes eller levet uden .
10 .
Hvis redde kræver, at du flytter til et sikkert sted , forudsat derefter drage fordel af det . Gør det til en midlertidigt ophold og forsøge at finde ud af at overleve og gøre et liv væk fra hvor du er nu . Få de oplysninger, der tilbydes af redningspersonale om boliger , hoteller , økonomisk støtte og komme videre hurtigt . Må ikke vente på regeringen eller by for at genopbygge dit hjem og købe din mad . Hjælp dig selv så hurtigt som muligt !
11 .
Må ikke tænke på det materiale, genstande tabt . De er væk . Start med at lave en mental liste over , hvad der skal levere næste . Du skal bruge tøj . Du skal bruge mad og du skal et sted at bo . Det er alt for nu. Du kan give den glæde varer, som tiden går . Være taknemmelige for , hvad du kan gøre et skridt ad gangen.
12 .
komme i kontakt med familien uden for det område , så de ved, at du er sikker og kan tilbyde hjælp . Må ikke foretage store investeringer med forudsat penge , foretage nødopkald investeringer nu .
13 .
Når du er indstillet og alle er i ét hjem, kan du begynde at genopbygge dit liv . Overvej jobskifte og placering . Overveje en anden livsstil . Dette er din chance for at re opfinde dig selv og din livsstil , så drage fordel af en meget dårlig situation og gøre det arbejde for dig .

gode råd og advarsler


 • Stop , tænke og få adgang til medicinske tilstande .
 • samle nok til at overleve et par dage .
 • Vær ikke bange for mørke .
 • Hjælp kommer , men kan tage længere tid så skal du forventer .
 • Giv sikkert drikkevand og holde sig væk fra de farlige omraader.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.