hvordan man kan bo sikkert på et offentligt toilet

Den primære grund til at bruge teknikker til ophold sikker på offentlige toiletter er at undgå ordregivende smitsomme sygdomme . Fordi de offentlige toiletter benyttes af mange forskellige mennesker , og opbevar ansatte normalt rense dem kun en eller to gange om dagen , de er meget uhygiejniske . En anden grund til at bo sikkert i en offentlig grund er at beskytte dig mod kriminelle

Stay Safe fra Sygdomme


1 .
Brug sko eller sandaler , når de ankommer offentlige toiletter . Aldrig gå ind det ene uden sko på . Partikler af andre folks affald kan plaske ned på gulvet under toilettet brug og under rødmen .
2 .
Undersøg toilettet og det indre af boden , når du indtaster det . Hvis toilettet rent faktisk er fecal spørgsmål eller urin stadig i toilettet eller på toiletsædet , bruger en anden toilet . Hvis du kan squat eller svæve over sædet , mens du bruger toilettet , det er det bedste valg . Ellers dækker sædet med toiletpapir . Hvis der er Flushable sædebetræk til rådighed , bruger et.

3 .
Husk, at nogle toiletter har en meget stærk rødmen mekanisme , der kan sprøjte vand dråber rød . Derfor komme ud af stalden så hurtigt som du kan , efter at skylle toilettet . Hvis toilettet er én, der flushes automatisk , så prøv at komme ud af stalden , før det flushes . Hvis du er nødt til at skylle det selv , at bruge toiletpapir skjold hånden fra håndtaget eller knap , eller skyl den med din fod .
4 .
Vask dine hænder med de hotteste vand , du kan stå . Husk at vaske for anbefale 20 sekunder for de bedste resultater . Der er ingen skade i at vaske dine hænder to gange , hvis du ønsker det.
5 .

Få nogle toiletpapir eller køkkenrulle med til at åbne døren . En af de mest almindelige fejl folk gør , når et offentligt toilet vasker deres hænder , og derefter tage fat i dørhåndtaget , når de forlader . Der er bakterier på denne flade så godt.

Stay Safe fra Kriminelle


1 .
Vær opmærksom på alt det, der foregår omkring dig, især andre mennesker . Nogle gange kan en kriminel vil forsøge at hjørne en kvinde i et toilet til at begå tyveri eller lejlighedsvis fysiske overgreb . Hvis du føler nogen måske efter dig, må du ikke gå ind i offentligt toilet .
2 .

Hold din pung og ejendele sikkert . Hvis du har mange pakker , det er virkelig en god idé ikke at bruge et offentligt toilet . Hvis du placerer dem på gulvet , så de vil indsamle bakterier . Hvis du hænge ting fra krogen på døren , er det nemt for nogen at nå op over toppen og bare trække det ud . Hvis du skal hænge op dine tasker , holde din pung på din skulder eller bære det messenger-taske stil , så ingen kan stjæle den, mens du bruger toilettet .
3 .
Husk at låse døren . Hvis det er et stort offentligt toilet , du naturligvis kan kun låse stall døren . Hvis det er en enkelt toilet , gå videre og låse dig i. Hvis døren ikke vil låse , skal du ikke bruge toilettet , medmindre du har en ven til at stå udenfor og vogte døren for dig .

Tips og Advarsler


 • Undgå at bruge dine hænder til at røre ved noget hvis det er muligt , især når du er inde i stalden .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.