hvordan man kan bo sikkert rundt revlehuller

Hestehuller foretage intetanende svømmere ud på havet hele tiden . Desværre , over 100 strand gængere drukne hvert år kæmper mod disse strømninger , som National Oceanic and Atmospheric Association har vurderet den største surf trussel mod nogen på stranden . Selv om nogle strømninger er for stærk for selv olympiske svømmere at løbe , kan du gøre dit bedste for at bo sikkert rundt om dem ved at følge disse trin
1 .
Se efter tegn på hestehuller på vandets overflade . Vand, der er churning , urolig eller en misfarvet fingerpeg dig ind i en revlehul tilstedeværelse . Også holde øje med en bidder af vragrester bevæger sig hurtigt ud i havet .
2 .
Bliv vandet ud når der er en stærk understrøm i brændingen . Selv om understrøm og hestehuller ikke er de samme , kan de begge gøre det svært for dig at svømme tilbage til land .

3 .
Svøm på lifeguarded strande når det er muligt . De er alle uddannet til at genkende vandforhindringer og kan advare dig på forhånd om hestehuller i området .
4 .
Oprethold en sikker afstand fra moler og moler . Disse forstyrre den naturlige strøm af vand og ofte havnen permanent hestehuller .
5 .

Følg kystlinjen , når svømning ud af et revlehul . Svømme direkte tilbage til kysten vil ikke arbejde , men svømning vandret trækker dig ud af skade på vej .
6 .
Flyt diagonalt tilbage mod stranden , når du er ude af revlehul . Dette øger afstanden mellem dig og den nuværende og samtidig bringe dig tættere på sikkerheden .

gode råd og advarsler


 • Bær polariseret solbriller når du er på stranden . Disse gør spotting hestehuller nemmere .
 • Må ikke dykke ind efter en person, der er fanget i en strøm. Mange mennesker drukner forsøger at dette . I stedet tilkalde hjælp-. ringer 911 eller hente en livredder arbejde den bedste

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.