hvordan man kan bygge dæmningsvejene ud af tørre sten

På mange områder af verden , hvor pengene ikke flyder let folk med at opbygge dæmningsvejene ud af tørre sten og naturlige materialer til at levere let adgang til områder , som måske ikke ellers er tilgængelige under våde eller regnfulde perioder . Det er billigere og hurtigere at bygge dæmningsvejene så de er klar og venter når der er behov

Du skal bruge: .
Forskellige størrelse kampesten og sten
Ånd eller laser -niveau.
Lange længder af snor eller reb .
Stakes .

Udstyr til at flytte store sten .

Forberedelse til Build Dry Stone dæmningsvejene


1 .
Saml en besætning til at hjælpe konstruere dæmningen . Jo flere mennesker involveret kortere tid til færdiggørelse . Manpower er normalt let at finde i form af frivillige fra de lokalsamfund eller landsbyer , der er omfattet af dæmningen .
2 .

Saml de nødvendige materialer til at bygge . Bruge store kampesten for at gøre fundamentet , medium til centrum kvalitet af dæmningen og endelig små sten på kun et par inches diameter eller mindre for at udjævne toppen .
3 .
Beslut på placering af materialer . Dæmningen skal være mindst 23 meter over for at tilføre styrke til strukturen under oversvømmelser og sikre , at køretøjer af selv store størrelser passer på tværs af sikkert . Sted drænrør på det laveste punkt i flodlejet lader vandet strømme gennem og forbi dæmningen for at forhindre udvaskning .
4 .
pund pæle i jorden en kort afstand uden for flodbred på hver side, og sæt en snor , som markerer en synlig plan for overgangsstedet . Mål 23 fod ( eller bredden af dæmningen ) og gentag for den anden side . Brug en ånd eller laser -plan for at bekræfte, at du korrekt sted strengen .

Byg Dry Stone dæmningsvejene


1 .
manøvre de store kampesten på plads langs strengene , så de er så tæt som muligt på det niveau linje uden at røre den . Gør dette for hele længden af strenge på begge sider af dæmningen . Fordi stenene vil være mærkeligt formet og ønsker at rulle , skal du afstivning dem i position ved hjælp af mindre sten formet som en kile for at undgå rullende .
2 .
Kontroller , at du ikke har nogen huller mellem sten , så de ikke kan bevæge sig én gang i stedet bortset fra , hvor du vil lægge dræn .

3 .
Placer drænrør på tværs af dæmningen så enderne til at holde ud lidt og overlapning følgende nedløbsrør for at låse dem på plads . Forestil dig en honeycomb konstruktion ved korrekt siddende . Sørg for, at de forbliver niveauet under denne proces .
4 .
Fyld midten af dæmningen med de resterende store kampesten . Fortsæt med at holde dem så plan som muligt med din guide snor og den anden placeres kampesten . Genplacere stave og vejledning strenge at flytte dem ind og op en fod i hver retning .
5 .
Tilsæt det næste lag af kampesten , som holder dem i niveau med vejledning strenge. Hver ny plads kampesten skal sidde på to under.
6 .
Flyt guide strengen igen i og op den ene fod , og fyldes med sten og sørg for at forblive niveau som gør dette .
7 .
Pack jo mindre mellemrum mellem stenene med de mellemstore sten til at gøre dæmningen så vandret som muligt .
8 .
Glat toppen af den sidste tilbageværende 6 inches med mindre sten og fylde ved pakning stramt.

gode råd og advarsler


 • dæmningsvejene hold i perioder med dårligt vejr , så forsyningerne kan nå landsbyer og lokalsamfund , når behovet er størst.
 • Korrekt placering af alle materialer er afgørende for sikkerheden for de køretøjer og personer , der vil bruge dæmningen .
 • Selv skader i løbet af Causeway konstruktion er sjælden , er det vigtigt at huske , at de store sten og kampesten , samt det udstyr bruges til at placere dem , er farligt , hvis man ikke passer på .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.