hvordan man kan finde pålidelige oplysninger om klimaændringer

Undersøgelse spørgsmål omkring klimaændringerne at lære mere om dette kontroversielle emne . Lær om de videnskabelige resultater vedrørende ændringer i vores klima er skrevet af forskere over hele verden . Deltag i global debat om, hvad disse resultater betyder, og hvordan regeringer og industrier bør reagere . Find de mest pålidelige kilder om dette emne til at deltage i debatten om klimaforandringer
1 .
Besøg USA's Environmental Protection Agency 's hjemmeside og få adgang til dens side dedikeret til klimaændringerne. Lær, hvad vores regering kender til spørgsmålet om klimaændringer og finde svar på mange af dine spørgsmål . Klik på " Relaterede Links Directory " og adgang til " Vis Alle links "for at finde en lang række statslige undersøgelser om klimaændringerne ( se Resources nedenfor) .
2 .
Bestil en kopi af de oprettede rapport af Det Mellemstatslige Panel om Klimaændringer . De evaluerer den nyeste forskning på dette globale problem . IPCC , skabt af World Meteorological Organization og FN 's Miljøprogram , undersøgelser af klimaændringer og derefter anbefalinger for en global indsats . Find den rapport om IPCC hjemmeside ( se Resources nedenfor) .

3 .
Læs om Kyoto -protokollen og handlinger af De Forenede Nationers rammekonvention om klimaændringer til at lære, hvordan regeringer i hele verden handler om forskning i klimaændringer . Læs om bestræbelserne for at reducere den globale opvarmning af lande rundt om i verden på UNFCC 's hjemmeside ( se Resources nedenfor) .
4 .
Kig på Hvide Hus Pressemeddelelser, taler, som medlemmer af administrationen og artikler i anerkendte nyhedskilder til at bestemme Forenede stat 's politik vedrørende klimaændringer . Kig på politiske erklæringer , der udstedes fra National Governors Association til at finde deres holdning til dette spørgsmål .
5 .

Revision situationen for virksomheder og enkeltpersoner, der er uenige med mainstream tanke om klimaændringer. Indhente oplysninger fra Heartland Institute , en nonprofit organisation , for forskellige opfattelser af dette emne . Besøg Heartland Institute 's hjemmeside for links til kilder , der udforske forskellige synspunkter på dette spørgsmål ( se Resources nedenfor) .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.