hvordan man kan forbedre nat synligheden af en motorcykel eller båd

Ridning en motorcykel eller køre en båd om natten kan være en sjov måde at nyde en sommeraften . Det kan også være farligt og øger risikoen for ulykker . Det største problem er manglen på synlighed på motorcykler og både natten . Et par tilføjelser eller ændringer kan gøre din bil mere synlige og sikrere at operere i mørke
1 .
Kontroller alle lys på bilen for at sikre, at de arbejde ordentligt . Udskift dæmpe eller udbrændte pærer forud for en nat tur . Alle dine lamper skal synlig , så sørg for intet dækker dem .
2 .
Tilføj reflekterende tape eller mærkater til bilen for at øge synlighed om natten . Et produkt kaldet usynlig refleksbånd er usynlig , indtil lyset rammer det. Der er andre decals eller klistermærker til rådighed , der tilføjer en dagtimerne accent til dit køretøj , og er reflekterende om natten for ekstra sikkerhed .

3 .
Bær reflekterende gear eller tøj på din person . Folk har brug for at se dig lige så meget som de har brug for at se dit køretøj . Sæt refleksbånd på dit tøj eller bære tøj, som er skabt til at være reflekterende .
4 .
Hold fokus ombord båden . Mange kanaler og broer er markeret med reflekterende tape , men andre genstande , som logs og sandbanker , er ikke markeret på alle . Du skal være i stand til at scanne området omkring din båd for at undgå forhindringer .
5 .

Undgå ekstreme eller uden kurver og sving for at forbedre nat synlighed . Uanset om vejen eller i vandet , jo mindre køretøjet , jo sværere er for andre trafikanter at se dig, når du er på kanten . Opholder sig i centrum øger dine chancer for at forblive inden for synsvidde.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.