hvordan man kan forberede familien til en national katastrofe

Katastrofe kan ramme når som helst , og det er en god idé at være sikker på din familie er forberedt . Forskellige typer af katastrofer, kræver et andet svar, men de grundlæggende principper er de samme . Følg disse tips for at forberede familien til en national katastrofe
1 .
Planlæg en familie møde for at drøfte din katastrofe præparater . Uden alarmerende de yngre medlemmer af din familie , roligt forklare , at dårlige ting undertiden ske , og den bedste måde at håndtere dem er at forberede i forvejen. Også gennemgå de forskellige typer af nationale katastrofer , der kan påvirke det område , du bor i.
to .
skabe en familie katastrofe plan . Dette bør omfatte et planlagt møde sted , en ud-af-byen kontakt at hvert medlem af familien kan tjekke ind med, hvis du skulle blive skilt og særlige overvejelser for dit kæledyr .

3 .

Gennemgå familien katastrofe plan med hvert medlem af familien individuelt . Vær sikker på hvert familiemedlem forstår , hvad de skal gøre og bringe til de udpegede mødested i tilfælde af en national katastrofe .
4 .
Saml bestemmelser og forsyninger skal du gennemføre din katastrofe plan . Omfatte ikke-fordærvelige fødevarer , vand på flaske , pet food og personlig pleje forsyninger . Omfatter grundlæggende overlevelse elementer såsom lommelygter , batterier og nød lyssignaler som nødblus . Har forsyninger til at opretholde hvert familiemedlem og kæledyr i ca 3 dage.
5 .

Øv din plan mindst to gange om året . Vær sikker på , at alle familiens medlemmer er komfortabel med planen og er i stand til at udføre alle handlinger, der kræves af dem . Det er altid en god ide at gennemgå udløbsdatoerne af alle fødevarer og forsyninger under hver katastrofe plan øvelse så godt.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.