hvordan man kan gå grønt som Al Gore

Going grønne betyder ikke, du er nødt til at leve i en hytte væk fra civilisationen . Al Gore taler for at reducere unødvendige forbrug , overvejer grønne alternativer til magten dit hus og bil og gøre dem mere miljøvenlige indkøb beslutninger . Men Gore næppe lever som en tigger. Han lever en overdådig livsstil , men beføjelser, det med vedvarende energi . Du kan gå grønt som Gore uden at give afkald livets luksus

Live en mere energieffektiv Livsstil


1 .
Skift til kompakt fluorescerende pærer . Disse lys pærer er tilgængelige på de fleste steder pærer sælges , holder meget længere end glødepærer og dramatisk reducere dit energiforbrug . Bedst af alt , de giver samme funktionalitet glødepærer .
2 .
Kør en hybridbil . Hybrid biler er ikke længere kun små biler . Al Gore kører en hybrid Lexus SUV , der giver størrelse og luksus , samtidig med at være gode for miljøet .

3 .
Brug tørresnor til at tørre tøj . En af Al Gore 's anbefalinger han gør under sit foredrag , er at bruge en tørresnor i stedet for en gas tørretumbler . Når vejret tillader det , en tørresnor sparer penge og hjælper redde jorden .
4 .
Installer sol belysning udenfor . En anden Al Gore anbefaling er at bruge solenergi lys til at belyse gangbroer og terrasser . Disse lys er sammenlignelige i pris til regelmæssig værft lys og bruger ingen energi .
5 .

Skær ned på energiforbruget med programmerbare termostater . Disse termostater kan programmeres til at bruge mindre opvarmning og afkøling , når du ikke er hjemme .
6 .
Gør apparater , varme-og kølesystemer mere energieffektive. Regelmæssigt skift af luftfiltre i din køle-og varmeanlæg for at gøre dem mere grøn . Du kan også købe en speciel tæppe på isenkræmmere for at gøre din vandvarmer mere effektiv . Disse er måder at bruge mindre energi , uden at nogen indflydelse på din livsstil .
7 .
Overvej alternative energikilder til dit hjem . Al Gore har en 10. 000- square- fods hjem , men hjemmet er carbon neutral . Gore udretter dette ved anvendelse af alternative energikilder , såsom sol og vind .

Gør Green Shopping beslutninger


1 .
Buy genanvendelige materialer, når det er muligt. Når du køber et produkt , se på, om der er et alternativt produkt , som er blevet genanvendt eller kan genanvendes , når du er færdig med det . For eksempel anbefaler Al Gore 's genbrugt aluminium folie i stedet for plastik wrap eller regelmæssig folie .
2 .
Køb økologiske varer . Økologiske fødevarer er grønne , fordi de er dyrket uden pesticider og kunstgødning , som er skadelige for miljøet . At købe lokalt dyrket fødevarer, såsom mad fra en landmand 's marked , kan reducere CO -emissionerne , fordi maden ikke behøver at blive transporteret en lang distance .

3 .
Brug genbruges indkøbsposer . Disse stofposer er mere holdbart end plastikposer og mindske behovet for at producere plastikposer .
4 .
Tjek emballage . En af Al Gore 's enkleste anbefalinger for at gå grøn er simpelthen at kigge efter produkter, der har mindst emballage . Produkter er ofte fremstillet med mere emballage end nødvendigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.