hvordan man kan gå sikkert natten

Uanset om du bor i en lille by eller en stor by , skal du tage ekstra forholdsregler , hvis du går alene om natten . At være på vagt om dine omgivelser tager planlægning , og du bliver nødt til at være forsigtig med køretøjer , fremmede og styring klar af visse områder . Fra dressing passende at holde et par ekstra forsyninger ved hånden , her er hvordan man kan gå sikkert natten

Du skal bruge: .
MARKERINGSTOEJ
lille lommelygte
Varm. tøj .
peberspray.

Sikker håndtaske eller tegnebog .
Mobiltelefon .


1 .
Bær reflekterende beklædning . Kontroller, at du bærer mindst ét stykke af reflekterende redskaber såsom en vest , hat eller skjorte , så chaufførerne kan se du nemt . Næsten alle løbesko har en reflekterende strimmel på dem , så bære et par af disse , hver gang du træder ud for natten . Reflekterende tøj er vigtigt, når man går tæt på hovedveje eller landeveje , så sørg for at have mindst ét plaster på reflekterende bånd eller klistermærker på tøjet .

2 .
Medbring en lommelygte . Med et lille lommelygte kan også angive din tilstedeværelse til modkørende trafik og forbipasserende , men er vigtigt for at finde din vej rundt mørkere gader og stræder så godt.
3 .
Undgå at tale med fremmede . Det er ikke bare et godt råd til unge børn ! Reducere risikoen for angreb af afværge dine øjne , når de passerer andre mennesker , og være forsigtig med nogen efter dig , når du går alene .
4 .

Bær lag tøj . Hvis vejret ændringer, mens du er ude på din tur , undgå at sidde fast i en storm uden det rigtige tøj . Bær lag tøj og planlægge for farligt vejr ved at en jakke , paraply og specielle sko , hvis det er nødvendigt.
5 .
Medbring en flaske peberspray . Peberspray kan bruges på alle angriber , mens du er ude og omkring på egen hånd, så sørg for du altid har nogle på din besiddelse .
6 .
Skjul en håndtaske eller tegnebog , mens gå . Undgå overdimensionerede poser eller punge , som kræver, at du bære dem i hånden . Det er et let mål for tyve , så sørg for at have en sikker taske eller pung skjult .

7 .
Tal ikke om din mobiltelefon eller bruge en PDA . En mobiltelefon kan være distraherende , mens du går , og du vil have 100 % fokus på vejen foran dig og dine omgivelser . Undgå at tale om en mobiltelefon eller ved hjælp af din PDA mens du bevæger sig gennem ukendt område-medmindre det er en nødsituation
8
må ikke stoppe for leverancer eller retninger i ukendte områder . . Hvis du har en mobiltelefon , kan du bruge det til at ringe til retninger eller anden assistance, du kan få brug for . Undgå at stoppe på tankstationer eller små butikker i en ukendt by , da dette kan øge din risiko for et angreb .

gode råd og advarsler


 • Du kan hente en miniature lommelygte på de fleste sportsudstyr og isenkræmmere .

 • Lad på mindst én person ved, hvor du skal hen , så du er ' spores ', hvis noget skulle gå galt
 • må ikke stoppe og /eller lave små snakke med fremmede , og nogle mennesker " spørger om hjælp "er ofte forbereder et angreb .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.