hvordan man kan gå som en øvelse

Det drejer sig om at gå som en øvelse , fordi vi tager gå altid med en let betragtning. Men det er vigtigt nu , at vi skal tænke over det alvorligt
1 .
Vi oplever folk gå i parker, haver eller på kyster eller omkring en bakke side eller i nærheden af fredelige område i den tidlige morgen tid samt som aften tid . Få mennesker foretrækker at gå 9 tiden om aftenen også !
Det menes, at dette er en slags bevidsthed blandt folk om deres sundhed og fitness ! Der er intet forkert ved det . Til at gå normalt er også godt på grund af vores køretøj orientering ! Vores levende og livsstil er nu ved at blive mere og mere afslappende ( eller doven ? ), så der er behov for at gå ! I det mindste at bruge vores ben regelmæssigt for at retfærdiggøre og at aktivere som en del af vores krop !
Men man er nødt til at tænke to gange , når overveje at gå som en øvelse ! Ud over alle fakta , er at gå i sig selv nyttigt at massere vores inde mavemuskel-områder og de fleste af de alle relaterede organer ! Samtidig må man tro, at hvis ikke har brugt køretøj , der ikke sidder arbejde, og ikke engang savnede frokost og aftensmad tid på daglig basis , så gå normalt vil helt sikkert hjælpe . Men hvis du er til fods normalt med alle de uregelmæssigheder, så vil det ikke hjælpe meget ! Hvis du har krydset 35 år , og ikke forbundet med nogen sport og spise fedtet og krydret ting du skal tænke , at normal gang er ikke en øvelse for dig !
Det betyder sådanne personer skal tage gå som en øvelse : ? . Hvad det betyder virkelig , når du har søgt på dig selv
2
Lad os begynde at tale om , at :
Nu tænker , hvordan er din normale stående position ?
Når du går , hvad er din bevæger benene stilling ?
Er du gå lige ?
Jamen så lad mig sige tingene klart her nu :
Man skal tjekke ved at stå lige og se ned til benet og finde ud af , at der han /hun kunne se ankel området lidt eller ej? Hvilken rolle er synlig ? Kun fingre af benene er synlige ? Eller halvdel eller synlige ? Hvis maven dækker din synlighed skal du tage at gå som en øvelse alvorligt ! ( Se fig . 1 )
Man er nødt til at glemme hans eller hendes normale gang stil og blive lidt hurtigere med at lave dine skridt lang og hurtig .
Man må holde såler lige , mens du går med en intention om motion!
Hvis naturligt dine såler er passeret , mens du går så du skal holde din tur lille hurtigere med at strække tunge i en lige position ! ( Se fig . 2 )
Bemærk venligst , at denne strækning skulle ikke være smertefulde eller skadeligt på alle !
Hold hænderne fri. Lad dem gå , mens du går .
Vær sikker på din ryg . Det skal være lige og leder også bør være op , mens du går !

3 .
gå hurtigere , men beslutter dit tempo overvejer daglige gåtur , og der bør ikke være følelse af træthed , mens du går !
Du skal undgå at drikke vand i løbet af din gang . Det ville være bedre , at du drikker 2 glas vand umiddelbart efter at vågne op . Det vil hjælpe til at gøre din mave og tarm glat . Samtidig ferskvand vil stimulere blodcirkulationen også !
Gåture som en øvelse skal følge med en disciplin . Hvis du kan gå op til 2 kilo -meter med sig godt tilpas så gør det . Motion betyder ikke haste job ! Må ikke gå mere end det, og langsomt øge halv kilo meter uge efter uge !
aldrig tillader dig selv at sidde hvor som helst i løbet af din gang motion . Det betyder ingen pause imellem !
Du må ikke tillade dig selv at sidde umiddelbart efter at have gået . Hold dig på stående stilling i 5 minutter med at holde din krop aktivt , vil, bare løfte dit ben og op . Gør samme med andre ben . Flyt dine hænder frit , men med en rigtige retning , til højre derefter til venstre eller op og ned . Denne form for aktivitet vil give dig er en samlet virkning af motion
Efter at have siddet opretholde en afstand på 5 minutter , før du tager nogen form for væske . såsom , vand , te eller endda mælk .
Som vi alle ved , at man tage bad efter mindst 15 til 30 minutter af enhver form for motion !
Disse er ikke tommelfinger regler . Men tag det som nogle retningslinjer at få ordentlig gavn af at gå som en øvelse !

gode råd og advarsler


 • Vi er alle er på makværk hver gang , og så er vi ikke at tage care af vores daglige liv og dets krav , jeg mener her vores krop og dens pleje !
 • Denne artikel har en sådan bekymring !
 • Du må ikke tage nogen ting givet ! Jeg har lagt , hvad jeg har oplevet og forsøgte at dele her ! Jeg invitere venner til at kommentere denne !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.