hvordan man kan gemme isbjørne

Polar Bear 's tal er faldende . Dette skyldes til dels den globale opvarmning . Følgende oplysninger er til rådighed for at hjælpe dig med at blive uddannet om emnet samt at finde måder at bidrage til årsagen
1 .
Støt NRDC . Det NRDC er National Resources Defense Council . De har fremlagt et lovforslag kaldet Kerry regningen ( S. 2568 ), som vil forbyde alle olie-og gas efterforskning i Chukchi og Beaufort Hav , indtil isbjørne er beskyttet . Lovforslaget kan ses på denne webadresse :
http://www. friendsofthejohnsmithtrail. org/documents/S2568. pdf
Oplysninger om NRDC 's bestræbelser på at redde Polar Bears kan findes på denne webadresse : .
http://www. polarbearsos. org/
2
kontakt indenrigsminister . Af 15 maj , har Bush forvaltninger at beslutte, om Polar Bears skal placeres på den truede dyrearter listen . Hvis du ønsker at tilmelde på et andragende for at beskytte isbjørne fra følgerne af den globale opvarmning , kan du gøre det ved at følge dette link .
http://www. wecansolveit. org/page/s/polarbears

3 .
Bliv uddannet på sagen . Oplysninger om isbjørne er rigelige. De følgende link giver nyttige oplysninger om isbjørne , herunder befolkning , trusler , adfærdsmæssige og andre nyttige oplysninger.
http://www. defenders. org/wildlife_and_habitat/wildlife/polar_bear. php

4 .
Vedtage en Polar Bear . Ved at vedtage en Polar Bear , modtager du vigtige opdateringer på Polar Bears oplysninger samt bidrage med dine midler til årsagen til at forhindre deres udryddelse . Der er mange vedtagelse programmer derude . Dette er en af dem
https : . ? //secure. worldwildlife. org /OGC /ogcAC_speciesDetail. cfm gid=27 fm=AWY0800WC900


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.