hvordan man kan genbruge eller genanvende brugte computere og elektronik i new york

Vidste du , at i februar 2008 New York City vedtaget et lovforslag , der vil fint beboere kaste elektronisk udstyr i skraldespanden , der begynder i 2010? Ikke kun det, men det er ulovligt i de fleste stater til at kaste ud elektronik og computere på grund af den giftige bly og kviksølv de indeholder . Før du smider den gamle clunker af en computer , kan du overveje at finde en genbrugsplads , der kan tage sig af alle de farlige affald for dig , eller donere dem , hvis din computer eller anden elektronik er i ordentlig stand .

Du skal bruge:
gamle computere , printere , skærme , osv.
.


1 .

Slip af med alle oplysningerne på din harddisk . Brug et program specielt skabt til at udslette din harddisk ren . Dette er et vigtigt skridt , om du har planer om genanvendelse eller donere den gamle computer . Se Resources efter programmer .
2 .
Ring din lokale skolebestyrelse eller New York State Education Department og se, om de har brug for , hvad du har . Hvis du donere en computer , skal du sørge for , at det er højst fem år gammel og i ordentlig stand . Hvis du donerer , re-installere operativsystemet , når du har tørre harddisken .
3 .
Kom i kontakt med din lokale kirker . Igen , sørg for computere er mindre end fem år gammel og har en fungerende installation af et operativsystem. Hvis de ikke har brug for computer , kan de være i stand til at anbefale enkeltpersoner eller andre organisationer, der har brug for udstyret .

4 .
Find og kontakt non-profit organisationer , der hjælper dem, der har brug for dem med at finde computere og andet elektronisk udstyr . Der er flere ikke-overskud i NYC område: Per Scholas , Projekt PC Forny og computere for Ungdom , bare for at nævne nogle få . For resten af New York State , kan du prøve de foregående tre trin først .
5 .
Find en genbrugsplads , hvis din computer eller perifere er mere end fem år gamle eller ikke er i brugbar stand . New York City har der omfatter hele byen genanvendelse arrangementer i løbet af april og maj , og du kan sikkert finde genbrugsstationer andre steder . Se Resources efter en hjemmeside for at finde genbrugspladser i nærheden af dig .

gode råd og advarsler • Prøv at passere på gamle computere til dem , der kan bruge dem . Genbruger er bedre end genanvendelse , og genanvendelse er langt bedre end bare at smide det i skraldespanden . Spare dig selv en eventuel bøde , og gøre de rigtige ting .
 • Må ikke under nogen omstændigheder , demontere en CRT-skærm ( eller elektronisk udstyr for den sags skyld ) . CRT har en betydelig afgift og tage den fra hinanden , vil sandsynligvis give dig en ubehagelig og meget smertefuld stød .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.