hvordan man kan genbruge gamle håndklæder i vaskeklude til børn

Når din badehåndklæder få huller i dem eller start optrævling omkring kanterne , er det tid til at gøre noget med dem . Genbrug dine gamle håndklæder og gøre dem til vaskeklude for dine børn . Du vil reducere mængden af affald og spare penge

Du skal bruge: .
Saks
Symaskine eller surger .
Tråd .1 .
Skær den gamle , slidte håndklæder til vaskeklud mellemstore firkanter . Prøv 6 af 6 tommer kvadrater til at begynde med . Gøre dem større eller mindre , afhængigt af dine præferencer . Runde hjørner for at give dem en " vaskeklud " look . Hvis du har stærke sy færdigheder , skær dem i interessante figurer , som dine børn kan nyde . Simple firkanter er meget nemmere at hem end mere komplekse figurer .
2 .
Brug en symaskine og hem rundt i kanten af den nye vaskeklud . Prøv en tæt zigzag . Arbejd din vej rundt i hele kanten af vaskeklud . Hvis du har adgang til en surger , bølge kanterne i stedet for at Hemming dem .
3 .

Giv din genanvendt vaskeklude karakter . Få dine børn ind på den sag og gøre det til en familie projekt . Tilføj en appliquà © eller binde farvestof de vaskeklude i forskellige farver .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.