hvordan man kan genkende kviksølvforgiftning

Kviksølv er et potentielt giftige element , der kan påvirke nervesystemet , nyrer og andre større organer . Virkningerne af kviksølvforgiftning på en person afhænger af en række faktorer . At anerkende kviksølvforgiftning , skal du lære om de forskellige former , kilder og sundhedsmæssige effekter af dette stof
1 .
forstå, at der er tre former for kviksølv . Disse er elementært ( også kendt som metallisk ) , uorganisk og organisk kviksølv .
2 .
Lær kilderne af engagementer for hver af disse former . Nogle emner , som indeholder elementært kviksølv termometre , tandfyldninger og lysstofrør . Kilder til uorganisk kviksølv er importeret sundhed retsmidler og importeret hud behandling cremer . Den vigtigste kilde til organisk kviksølv eksponering er i forurenet fisk og skaldyr . Spise forurenede fisk kan forårsage alvorlige sundhedsmæssige problemer for børn , gravide kvinder og fostre .

3 .
Vid , at symptomerne for hver type af kviksølv afhænger af faktorer som mængden af kviksølv , kilde og tidslængde af eksponeringen for disse stoffer ( se Resources ) . Du klassificere symptomerne på eksponering som peracute , akut eller kronisk . Afhængigt af klassificering, kan nogle sundhedsmæssige virkninger hovedpine , hoste , hukommelsestab , nyresvigt og systemisk toksicitet .
4 .
Anerkend , at symptomerne på peracute , akut og kronisk eksponering for tre former for kviksølv er mange og de variationer, er også mange ( se Resources ) . Derfor er det ofte vanskeligt at afgøre, om kviksølvforgiftning er den sande årsag til disse symptomer . Som et resultat , kan din læge misdiagnose kviksølvforgiftning som en anden sygdom .
5 .

Bestem hvis symptomerne skyldes kviksølv forgiftning ved at få testet . Læger diagnosticere og genkende kviksølvforgiftning af resultaterne af urin , blod og hår stikprøvetest . Hvis kviksølv er høje så behandling kan være nødvendig .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at rydde op udslip af kviksølv fra en brækket termometer med stor omhu . Bortskaf alle forurenede genstande på en sikker måde ( se Resources ) .
 • Akut eksponering , som skyldes inhalation frit kviksølv dampe kan føre til pulmonal problemer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.