hvordan man kan give førstehjælp til fælles dislokation

Uanset hvor fælles forstyrrelser er den krænkede persons legeme , er disse grundlæggende trin, du skal tage for at yde førstehjælp . Nøglen til at yde førstehjælp i enhver situation , er at bevare roen , mens du hjælpe den tilskadekomne. Tag følgende skridt til at give førstehjælp til en person med en forvredet fælles
1
Ring 911 . . Gør dette før du begynder enhver anden type førstehjælp på den fælles uro. Følg eventuelle anvisninger du får .
2 .
Sørg for at tjekke tilskadekomnes vejrtrækning . Sørg for, at intet er blokerer deres luftveje . Administrere CPR eller redning vejrtrækning hvis det er nødvendigt . Også tage alle nødvendige skridt til at stålsatte blødning før begyndelsen førstehjælp til en fælles dislokation .

3 .
Hold tilskadekomne stadig . Forsøg ikke at flytte ham medmindre det er absolut nødvendigt . Hvis du skal flytte ham , grab sit tøj , ikke hans krop .
4 .
Cover et åbent sår for at forebygge infektion . Hvis steril bandager ikke findes , skæres en ren artikel i tøj .
5 .

Forsøg ikke at flytte knogler og /eller fælles . Hejsespil det eller lamme det, lige som det er . Hvis du forsøger at flytte en forvredet fælles , risikerer du yderligere skade, og mere smerte til den tilskadekomne .
6 .
Kontroller , at de sårede område er at få nok blodgennemstrømning . Tryk i nærheden af skaden . Huden skal vende hvid , derefter straks får sin farve tilbage .
7 .
Hold offeret rolige indtil akut hjælp ankommer . Cover ham med et tæppe til at holde ham varm . Være opmærksomme på tegn på chok, som kan sætte i flere minutter efter skaden opstår . Påfør en ispose til forvredet fælles at give en vis lettelse af smerte .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.