hvordan man kan hjælpe dit lokalsamfund være en mere sikker

Familier strømmer til områder, hvor de mener, at samfund er sikker . Mennesker oplever økonomiske incitamenter på grund af lavere forsikringspræmier og beboerne inddrages i deres lokalsamfund som regel får enorm støtte og partnerskaber fra embedsmænd i deres kvarter

Du skal bruge: .
glaskrukke
. Fugtig klud .
Hydrering disk .
Æble skive .

Appelsinskal .


1 .
Erkend , at sikker samfund har behov for kontrol med alkohol , narkotika og mobning at nævne nogle få . Kriminalitet er den første ting folk ønsker at forsvare sig mod når man bygger en sikker community og ting som narkotika , alkohol eller bøller invitere kriminalitet , hvilket gør alle føler sig utrygge .
2 .

udarbejdes en plan for fællesskabet at nå ud til hinanden og til at tjekke op på ældre beboere . Fordel et nyhedsbrev eller holde en månedlig eller kvartalsvis møde, forener kvarteret . Det handler om at sprede ordet om sikkerhed og få alle om bord .
3 .
Donér hvad ressourcer, du kan til samfundet. Giv økonomisk , har plads til møder , medbringe mad og drikkevarer til sammenkomster eller hente en ekstra gave til en ungdoms komsammen for at hjælpe .
4 .
samarbejde med de lokale myndigheder for at få sikkerhed bilsæde kontrol , og lade politiet ved, at der er et kvarter ur på plads . Kræve yderligere politipatruljer i tilfælde af en forbrydelse for at mindske risikoen for gentagelser . Spørg brandvæsnet for at have et åbent hus for det samfund, hvor beboerne får yderligere ressourcer og ideer til sikkerheden i samfundene.

5 .
Tjek ideer under Safe Communities del af National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) hjemmeside . De har oplysninger om, hvordan man kan reducere trafikken skader i fællesskaber og bedste praksis for nabolaget hastighed forvaltning .
6 .
Giv din tid til fællesskabet . Uden engagerede frivillige , kunne et samfund ikke begynde at oprette en sikkerheds program eller en positiv indflydelse dens beboere. Den uvurderlige ressource af tid er det der gør forskellen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.