hvordan man kan hjælpe en kvælning offer

Kvælning , enten oplever det selv , eller vidne til det , er en skræmmende ting . Følelsen af ikke at kunne trække vejret er en af de mest traumatiske , der findes. Hvis du ser nogen kvælning , du vil hjælpe dem straks , men de fleste mennesker kan fryses med usikkerhed , og selv velmente , kan ikke vide, hvordan man administrerer en vellykket førstehjælp . Vil du være forberedt ? Her er hvordan man kan hjælpe en kvælning offer
1 .
først fastslå, om personen faktisk kvælning. Hvis de kan tale , kan de indånder , så de vil være fint . Hvis de ikke kan tale eller hoste , vil de brug for din hjælp .
2 .
Hvis der er andre omkring , bede nogen om at ringe 911 , mens du administrere bistand . Hvis du er alene , ikke tager sig tid til at ringe nu . Gør det senere, hvis det er nødvendigt .

3 .
Stå lidt bag chokeren og få en arm omkring dem til at støtte dem . Giv fem faste slag til deres tilbage for at se om du kan løsne et element eller rydde passagen måde . Strejkerne skal være mellem skulderbladene , og du bør hit med hælen af din hånd .
4 .
Hvis det ikke virker , skal du fortsætte med nogle abdominal fremstød . Placer din næve over ofrene navlen og pak den anden hånd omkring din næve . Brug fem hurtige opad kaster at rydde passagen .
5 .

Fortsæt med ryg slag og abdominal fremstød , indtil objektet har ryddet hals-området .
6 .

Hvis personen mister bevidstheden , lægge dem på ryggen på gulvet og feje deres mund med din finger for at kontrollere, om noget at spise eller forhindringer . Udfør CPR brystkompressioner som kan løsne elementet . Kontrollér munden med jævne mellemrum.
7 .
Ring 911 , hvis den person bliver blå og dine forsøg på at hjælpe er forgæves .

gode råd og advarsler


 • Udskriv disse instruktioner og opbevar på et sted, hvor du vil se dem ofte . På denne måde oplysningerne forbliver frisk i dit sind , så du kan springe i aktion , når det er nødvendigt.
 • Når personen begynder at hoste eller tale , afbryde førstehjælp indsats .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.