hvordan man kan hjælpe en tabt eller opgivet baby

Overfyldte indkøbscentre og statslige messer producerer normalt en eller to forsvundne børn , som unge , blændet af lys og lyde vandrer væk fra deres forældre . Meget små børn er ofte bange og har brug for en hjælpsom person til at se efter dem og sørg for at de finder deres forældre
1 .
Tal med et lille barn , hvis du ikke kan se en voksen omkring omsorg for dem . Hvis de er gamle nok til at reagere , spørge, hvor hans eller hendes mor eller far er . Små børn kan pege eller de kan ikke svare på alle.
to .
Gør en indsats for at finde barnets forældre . Spørg andre i nærheden , hvis de kender barnet eller vide, hvem forældrene er . Stå eller sidde i det område , hvor barnet blev fundet og bølge dine arme at henlede opmærksomheden på en forælder, som kan være febrilsk leder efter deres barn .

3 .
Calm barnet ved at tale til ham eller hende i bløde toner og holde hans eller hendes hånd . Tal med barnet beroligende , med sætninger som , " Bare rolig , vi finde din mor . "
4 .
kontakte myndighederne , hvis du ikke kan finde barnets forældre inden for en rimelig tid . Desværre er nogle små børn eller spædbørn opgivet af en forælder i et travlt sted , hvor den forælder, mener nogen vil finde og omsorg for barnet . Selvom det er sjældent , når dette sker , skal du underrette de retshåndhævende og barn beskyttende tjenester .
5 .

Bliv sammen med barnet , indtil hjælpen kommer . De politifolk skal til at dokumentere din konto for at finde barnet og tage dit navn , hvis de har yderligere spørgsmål senere .
6 .
Giv en tabt eller opgivet barn vand at drikke , men modstå fodre barn, medmindre han eller hun synes meget sulten . I så fald giver almindelige fødevarer , der ikke indeholder jordnødder eller andre ingredienser , der kan udløse en allergisk anfald .

gode råd og advarsler


 • Tag ikke en forladt barn hjemme for at passe , det er imod loven . Selv hvis du finder en baby på dit dørtrin , skal du kontakte myndighederne .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.