hvordan man kan holde fra gnister en brand på tankstationer

Hvis du nogensinde har troet, at stoppe for gas er noget, der ikke kunne koste dig dit liv , så tro om igen . Ifølge eksperter , er tilfælde af brande udløst mens de pumper gas er stigende og kan være dødelig . Hvis du bor i en stat, hvor selvbetjening er normen , du behøver at vide hvad man skal gøre for at holde fra gnister en brand på en tankstation
1 .
Put enhver cigaretter , cigarer eller piber før pumpning gas . Ikke engang forlade en tændt cigaret inde i bilen mens de pumper gas ; benzindampe kan antændes fra så langt som 12 meter væk
2
Tryk bildøren efter at få ud af bilen . før pumpning gas . Dette vil opfylde alle mulige statisk elektricitet , som kan bygges op fra glide på bilsædet , som du forlader bilen , og som i stigende grad ansvaret for gnister brande på tankstationer .

3 .

Ophold uden bilen mens de pumper gas . Kom ind og derefter ud igen kan skabe nok statisk elektricitet til at udløse en brand . Chancen for statisk elektricitet øger også i koldt og tørt vejr .
4 .
Undgå at bruge din mobiltelefon , mens på gas pumpe . Selvom der ikke er nogen dokumentation for, at mobiltelefon brug kan udløse en brand på en tankstation , muligheden for en løs batteri forårsager en gnist , mens fjernbetjening , kan øge risikoen for brand .
5 .


Fyld en gas kan med containeren på jorden , ikke i køretøjet . Hold dysen i kontakt med containeren på alle tidspunkter. Give plads for gas til at udvide i beholderen ved at udfylde det kun omkring 95 procent .
6 .
Sluk motoren , når du er pumpe gas . Der er risiko for, at dampe kan komme i kontakt med elektriske ledninger og udløse en brand .

gode råd og advarsler • Gå væk fra køretøjet så hurtigt som muligt , hvis du hører et " whoosh " lyd , hvilket indikerer, at benzin er antændt
 • Forsøg ikke at trække en gas dyse ud af køretøjet , hvis en brand starter . Få nogen børn eller kæledyr ud af bilen så hurtigt som muligt, og bevæger sig væk fra området .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.