hvordan man kan holde sikker , hvis du mister kørsel i en dårlig del af byen

Fare vild, når kørslen overalt kan være skræmmende , og endnu mere , så når det sker i en dårlig del af byen . Frygten for at få bilen løftes eller røvet kan fylde dit hoved . Følg disse trin for at holde sikker , hvis du kører i en dårlig del af byen og få tabt
1 .
Kig efter en politistation , brandstation eller gas station for at spørge om vej . Hvis du finder en , park så tæt på hoveddøren , som du kan . Hvis der er mennesker, loitering udenfor , som du mener kan være farligt , holde kørsel .
2 .
Hold dine vinduer rullet op og dine døre låst . Selv hvis nogen forsøger at vinke dig ned eller få dig til at trække over , stopper ikke .

3 .
Husk at stoppe ved stoplys eller tegn give potentielle angribere en god lejlighed til at henvende dig . Stop langt nok væk fra en bil , der er foran dig for at give dig plads nok til at komme væk , hvis nogen nærmer din bil . Efter du stopper din bil , bør du kunne se den bageste dæk på bilen , når man ser over kølerhjelmen af bilen . Hvis du er truet , blæse din horn gentagne gange og køre væk .
4 .
Flyt alt, hvad der tyvene kunne overveje værdifuld , f. eks en pung , på gulvplade af bagsædet , så det er ikke i sigte . Hvis du kører en enkelt førerhus pick up, sætte ting på gulvet, hvor de vil ikke være så mærkbar .
5 .

Tænd for din risiko lyser , hvis du tror nogen er efter dig . Hvis du har en mobiltelefon , så ring myndigheder ved at ringe 911 med det samme .
6 .
vide om de mindre køretøj ulykken bedrageri , at nogle kriminelle bruger til at røve folk . For at gøre dette , vil de kriminelle ramte bagenden af din bil med forsiden af deres , hvilket medfører et meget mindre skader . De håber, du vil få ud af din bil med den hensigt at handle forsikring oplysninger , og de kan derefter røve dig . Hvis dette sker for dig, må du ikke komme ud af bilen. Hold kørsel og forsøge at finde en politistation i stedet .
7 .
Vær helt klar over dine omgivelser . Hold øje med fortove , din spejle og mørke gyder . Vær på udkig efter noget , der ser mistænkelige ud . Hvis du fornemmer faren , komme ud af stedet så hurtigt som du kan .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har en mobiltelefon , bruger den til at ringe til nogen at spørge om vej med det samme . Hold øje med vejskilte , så de kan hjælpe dig .
 • Du må ikke åbne døren eller vinduet at tale med nogen .
 • Må ikke afhente blaffere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.