hvordan man kan købe en brugt sneplov

Et stykke af maskiner , som er nødvendig , når sneen begynder at falde , en sneplov er en dyr investering . En brugt sneplov i god form , kan tilbyde en funktionel udstyr til en overkommelig pris . Lær, hvordan du ved en brugt sneplov til at modtage det bedste tilbud til din dollar
1 .
Kig efter en brugt sneplov fra en anerkendt producent . Sørg for, at alle brugte sneplove du overveje for køb kommer fra en producent stadig i erhvervslivet for at sikre , at reservedele kan findes med relativ lethed.
2 .
Overvej alder af en brugt sne plov , før du forpligter dig til at købe . En brugt sneplov ældre end 8 år gammel , bør undgås ; . efter , at reparationer gør en ældre brugte sneplov mindre omkostningseffektive

3
Køb en brugt sneplov der passer til din bil . En større sneplov kræver en større køretøj, der kan håndtere den størrelse og vægt krav .
4 .
Undersøg en brugt sneplov for overdreven slid . Sneplove er lavet af to typer materialer : stål eller hård plast . Tjek en brugt sneplov fremstillet af stål for revner i overfladen og rust , som begge kan svække ploven . Tjek en plast, der anvendes sneplov klinge til revner , som kan skamplet integritet ploven .
5 .

Check om de anvendte sneplov kommer med montering gear . Tjek montering gear for fejl eller slitage . Hvis nye montering gear er nødvendigt , køb montering gear , der passer til kravene i din specifikke køretøj .
6 .
Kig efter brugte sneplove på lokalt sneplov detailhandlere eller i rubrikannoncer .

gode råd og advarsler


 • Garantier for brugte sneplove ikke overføres til den nye ejer .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.