hvordan man kan købe lændestøtte puder

En lang pendler og lange timer i kontorstolen bidrage til den epidemi af lænde problemer for mange arbejdstagere . En af de nemmeste måder at yde nødhjælp til området og forhindre et besøg på kiropraktor er at købe lændestøtte puder . Her er et par ting at huske på , mens shopping for disse tilbage opsparerne

Du skal bruge: .
Genbrugspapir
Tungere papir til omslag.
Garn.
Bor .

Store synål .
Papir cutter .
Lineal.
Blyant .
Flere store bindemiddel klip .


1 .
Overvej de steder , du skal bruge lændestøtte pude . Fabrikanter fremstiller lændestøtte til kontorstole , bilsæder , senge eller endda din yndlings hvilestol .
2 .
Se efter lændestøtte du kan bruge i mere end ¨¦t sted . Hvis du bruger en stor del af din dag delt mellem de autostol på din pendler og lange timer på kontoret , vil du ønsker en pude , der rejser godt til begge steder .

3 .
Test hver pude i butikken for fasthed og komfort . Selv hvis du ender med at købe det online , er det altid en god ide at spejder produktet og se, hvordan du kan lide det på forhånd . En god lændestøtte pude skal være fast nok til at give den support, du har brug for, men behageligt nok, at du vil få lyst til at bruge det . Der er endda lændestøtte hynder med justerbar fasthed .
4 .
Prøv en bred vifte af materialer . Lændestøtte puder nu kommer i en bred vifte af materialer . Hver vil føle anderledes for dig , og nogle vil appellere til dig mere end andre. Dit budget vil sandsynligvis også afgøre, hvilken type materiale , du vælger .
5 .

Tal med sundhedspersoner , såsom kiropraktorer og fysioterapeuter for at se , hvilke typer de anbefaler . Nogle kan endda have leverandører, som de anvender i deres praksis , og kan afgive en ordre til dig .

gode råd og advarsler


 • Tilføjelse lændestøtte i høj grad forbedrer de fleste lændesmerter betingelser . Hvis du stadig oplever en stor ubehag , bør du overveje at se en rygsmerter specialist .
 • ikke bestiller en masse lændestøtte puder online, har du ikke prøvet ud personligt . Hvis du gør , så sørg selskabet har en fornuftig politik for tilbagesendelse .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.