hvordan man kan pakke til en evakuering

Skovbrande , oversvømmelser , orkaner , jordskælv og vulkanudbrud sende befolkning masser scurrying for sikrere grund . Forberedelse er nøglen til succes og til tider overlevelse . Beredskab embedsmænd og katastrofeberedskab agenturer gøre deres bedste , men evakueringsordre ofte lader lidt tid til at forberede . De, der tøver ender rammer vejen uden fornødenheder . Nogle omtanke og forberedelse vil få dig klar til at handle hurtigt , når det er tid til at pakke for evakuering

Du skal bruge: .
vigtige papirer .
fuld tank af gas .
fuldt udstyret førstehjælpskasse .
Hele uges tøj .

uge af fødevarer og vand til familie og kæledyr .
10-dages forsyning af medicin .
telte, tæpper og puder .
flaske vand fra hanen , håndklæder , papirvarer og Toiletartikler .
lommelygter og en bærbar radio m /ekstra batterier .

Mobiltelefoner , opladere og et bibliotek .
Cash .
Små legetøj og spil .

Hvordan pakke til en evakuering


1 .

Liste fornødenheder forhånd . I angst for at nærme katastrofe , er det svært at tænke klart . Udarbejder en liste nu reference i nødsituationer , skal sikre, at intet bliver overset . Din familie og kæledyr kan være levende ud af bilen i flere dage , så overveje alle mulige behov . Punkterne under " Hvad skal du bruge " giver en grundlæggende ramme for at starte din egen liste .
2 .
Må fremskynde forberedelserne . Vigtige dokumenter som fødselsattester , vielsesattest , gerninger , titler og grader kan holdes i en enkelt mappe og klar til at pakke . Har en førstehjælpskasse opdateret med alle specielle behov . Hold en rygsæk fyldt med camping forsyninger . Hvis det er muligt , holde et par hundrede dollars i kontanter handy . Hvis betingelsen om evakuering er sæsonbestemt , aldrig lade din bil gas komme under en halv tank i løbet af denne tid . Når el går ud , så gør benzinpumper og pengeautomater .
3 .
handle hurtigt. Under en nødsituation , vil alle i miles omkreds flok til butikker for gas , mad, vand og is , og det er overraskende , hvor hurtigt disse elementer løbe ud i sådanne situationer. Isen i kølebokse vil holde fordærvelige varer for mindre end 48 timer. Afhængigt af den tilstand , du flygter , skal du muligvis nok tørt og konserves til sidste i en uge bagefter . Du skal købe alt, hvad du mangler , så snart evakuering ordrer afgives .

4 .
Redegøre for medicin doser . For nogen i din husstand tager en recept , så ring den ordinerende læge straks og beder om nok doser til at dække mindst ti dage. I lyset af nødsituationer berettiger evakuering , vil enhver ansvarlig læge sikkert overholde . Fyld recepter , inden de forlader . Hvis du krydser linjer , kan det være et problem at bruge forsikring eller udfyld recepter .
5 .
Vælg en destination og gå . Jo før du får på vejen , jo mindre trafik du har foran dig . En passager kan bruge et bibliotek og en mobiltelefon til at forsøge logi på internet , mens du kører . Highways nå trafikkaos hurtigt som hoteller er påfyldning, når du har hele amter på farten . En campingplads kan tilbyde det eneste mulige alternativ til at sove i bilen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.