hvordan man kan reducere energiforbruget , mens madlavning

Foretage nogle enkle ændringer , når madlavning måltider kan ikke blot reducere elregningen , men også minimerer din indvirkning på miljøet . Nøglen til at bruge mindre energi , mens madlavning er at forstå din madlavning vaner og ændre dem i små måder
1 .
Brug mikrobølgeovnen til madlavning når det er muligt . Mikrobølger bruger en masse energi til at drive . Men da kogetiden reduceres kraftigt , mikrobølge bruger omkring 2 /3 af mængden af anvendt energi til at tilberede det samme måltid i ovnen .
2 .
Match metoden til madlavning til måltidet . For eksempel , den vare, du er madlavning , hvis er lille nok til at lave mad i brødristeren ovnen , tilberede det på den måde i stedet for at opvarme store ovn . Crockpots og riskoger kan også være et økonomisk alternativ .

3 .
Køb robust , fladbundede pander lavet af et meget ledende materiale . En flad bund pan gør selv kontakt med brænderen og opvarmer maden hurtigere og mere effektivt . Pander med kobber bund varme op hurtigste .
4 .
Brug en gryde den rigtige størrelse til brænderen , du bruger. Hvis gryden er mindre end brænder , er du spilder energi . For eksempel affald ved hjælp af en 6- tommer gryde på en 8- tommer brænder 40 procent af den energi, der produceres.
5 .

Vælg glas eller keramik køkkengrej i stedet for metal , når du bager i ovnen . Med glas eller keramik pander , kan du sænke temperaturen i ovnen ved ca 25 grader og kog maden lige så hurtigt .
6 .
Reducer din madlavning tid og dit energiforbrug ved optøning frosne madvarer i køleskabet inden tilberedning . Kan også reducere tilberedningstiden ved at holde din komfur og ovn ren og skinnende . Hvis din brænder pander og ovn får sværtede fra brug de absorbere varmen reducere effektiviteten. Blanke overflader reflekterer varmen .
7 .
Plan forude. Udnyt ovnen være på og kog flere elementer på samme tid . En anden god idé er at fordoble størrelsen af måltidet du er madlavning , og da fryser halvdelen af det til en anden gang . På den måde når du ønsker at spise andet mad , alt hvad du skal gøre er at varme det op .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.