hvordan man kan reducere jordskælv farer

I teorien er jorden ikke meningen at flytte-men nogle gange er det sker, især for de områder i nærheden af aktive brudlinjer . Med korrekt planlægning en borger kan minimere skaderne og risikoen for personskader ved at mindske jordskælv farer i hjemmet

Du skal bruge: .
Øjebolte
Ledning.
Træskruer .
Lag skruer .

Metalbeslag .
Metal låse .
Skruetrækker .
Særlige sikring kit .1 .
Vedhæft alle computere og fjernsyn til en væg eller et bord . Du kan bore i kabinettet på et fjernsyn eller computer, og derefter bruge wire eller en bungee snor for at sikre , at apparatet en væg eller robust bord .
2 .
Integrér en øjebolt i skoven stutteriet i en væg og tilslutte alle vægtæpper eller spejle med en ledning til disse øjebolte . Dette forhindrer eventuelle maleri eller lignende i at falde af væggen i løbet af et jordskælv .
3 .

Køb metal beslag for at sikre eventuelle reoler til væggene . Du kan bruge en "Z " klip beslag eller en udvendig eller indvendig vinklet beslag . Bruge træ skruer til at fastgøre bøjler til reoler og halter skruer til at fastgøre beslaget til væggen . For at beholde sikre på hylderne installere wire eller metal rækværk på hylderne .
4 .
Installer stærkt metal låse med låse på ydersiden af alle skabslåger i huset . Vær sikker på at sætte sikre låse med låse på alle skabe , der indeholder blegemiddel eller ammoniak .
5 .
Sikker planter eller vaser til objektet , de hviler på . Nogle butikker sælger kit , der vil i det væsentlige limen disse objekter ned , men kun forlade en minimal plet og er nemme at fjerne med en inkluderet løsning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.