hvordan man kan rotere lager

Roter lager for at holde de gamle bestand flytte ud først , og den friske bestanden går ud sidste . Hvis du ikke rotere lager , så vil ældre materiel udløber , og du skal smide det væk . Dette koster penge til den person, smide væk emner, så forhindrer affald med lagerrotation
1
. Købe friske materiel til dit hjem . Bestem hvor du vil gemme denne bestand .
2 .
Store letfordærvelige varer som mælk , kød , ost og frosne varer i køleskabet eller fryseren .

3 .
Åben køleskabsdøren . Fjern ældre produkt fra køleskabet midlertidigt, og placer den på disken eller bordet .
4 .
Place frisk mælk , æg , kød eller andre letfordærvelige fødevarer i bagsiden af køleskabet . Nu erstatte de fødevarer, du tog ud af køleskabet foran de ældre fødevarer .
5 .

Kig i din fryser og rotere bestanden ved at trække i gamle fødevarer . Placer friske fødevarer på bunden eller i ryggen og erstatte den gamle fødevarer på toppen eller i front. Arbejde hurtigt , så fødevarer ikke afrimning .
6 .
Gå til spisekammeret området . Tag korn , brød , mel , sukker og andre fødevarer bestand ned fra hylderne og placere dem på bordet .
7 .
Roter bestand ved at sætte friske fødevarer i pantry i ryggen og erstatte de ældre fødevarer foran eller på toppen af den ældre fødevarer .

gode råd og advarsler


 • Nogle mennesker synes, det er fint ikke at rotere dåse varer, men det er ikke sandt . Sæt altid din nye konserves til ryggen og erstatte de ældre konserves foran eller på toppen af nyere materiel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.