hvordan man kan spare vand i badeværelset

Bevarelse af vand er ikke kun nyttigt for dit samfund , er det også nyttigt at din bankkonto . Lær at spare på vandet i dit badeværelse , det område, hvor din familie bruger typisk det meste af ressourcen. Gennemføre et par enkle løsninger, som du vil kun mærke , når de reducere mængden af din månedlige faktura
1 .
Sluk for vandet , mens du vasker dit ansigt , børste tænder eller barberer dig. For hvert minut , at vandhanen er slukket , kan du spare omkring fire liter vand . Installer vandhane beluftere på dit badeværelse og køkken dræn for at reducere den faktiske mængde af vand, der strømmer gennem hanen . Du kan bestille dem via internettet ( se Resources nedenfor) .
2 .
Flyt dine toiletsager til en anden vask, der trækker varme vand hurtigere . Hvis du kan lide at barbere med varmt vand om morgenen , så gør det på vasken i underetagen badeværelset , hvis det producerer varmt vand med det samme i modsætning til at lade ovenpå vasken løbe i fem minutter for at varme op .

3 .
Har en blikkenslager løse eventuelle dryp vandhaner eller utætte toiletter siden små utætheder føre til store affald i det lange løb . Hvis du hører dit toilet " refill "hvert par timer , bemærker en rislende lyd eller endda se en strøm af vand løber ned ad indersiden af din skål længe efter skylning , du har en lækage , der koster dig penge .
4 .
Spar vand med hvert skyl ved at sidde en kvart størrelse flaske fyldt med vand inde i en ældre toilet tank , hvor den ikke vil gribe ind med nogen af hardwaren . Flasken vil reducere mængden af vand, det tager at fylde tanken .
5 .

Tag brusebad i fem minutter eller mindre at spare på vandet . Hvis du foretrækker at tage bade , holde karret mindre end halvt fuldt . Skub proppen ned , før du tænder for vandet i stedet for at vente på det vand at varme op , da det varme vand vil varme den kolde , når du træder ind i badet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.