hvordan man kan tale med 9-1-1 afsender

Du tror måske, at opkald 9-1-1 er alt, hvad man har at gøre for at få hjælp til ankommer hurtigt . Desværre er mange der ringer faktisk hindrer alarmtjenester simpelthen på grund af den måde, de kommunikerer med 9-1-1 afsender

Du skal bruge: .
Calm optræden
Telefon .


1 .

Det første du vil blive spurgt, hvornår 9-1-1 afsender svar på dine opkald er , " Hvad er din nødsituation ? " . Selv om det kan være meget , meget svært , besvarer hans eller hendes spørgsmål så klart og præcist som du kan . Spild ikke tiden sige ting som : " jeg har brug for en ambulance "eller" Jeg har brug for en politibetjent " . Afsenderen opgave er hurtigt at vurdere dit problem og sender dig svaret din situation kræver så hurtigt som hun kan .
2 .
Meget tydeligt give din adresse . Selv om det er rigtigt, at de fleste afdelinger nu vil se din adresse på en skærm , når du ringer ind, 9-1-1 afsender nødt til at kontrollere det som fejl kan ske .
3 .

Hvis du ikke er hjemme , være parat til at hjælpe afsenderen finde dig . Fortæl hende vartegn du se eller nogen du for nylig har vedtaget , samt alle mile markører eller vejskilte , du ser.

4 .
Besvare alle spørgsmål du bliver spurgt , uanset om du føler, at de er relevante . Den 9-1-1 afsender har en grund til at stille disse spørgsmål . Han eller hun beder fordi redningsmandskab forventer dem at få visse oplysninger fra dig for bedre at kunne udføre deres arbejde .
5 .
Følg hendes anvisninger hurtigt og præcist . Den 9-1-1 afsender har modtaget omfattende træning i at bidrage til at sikre din sikkerhed , indtil redningstjenesterne er ankommet .
6 .

Må ikke hænge op , medmindre og indtil afsenderen har fortalt dig, at det er OK , eller indtil beredskabstjenester er på scenen .

gode råd og advarsler


 • Kun kalde 9-1-1 i en sand nødsituation .
 • Vær opmærksom på dine omgivelser på en biltur , så du bedre kan give din placering , hvis du har et problem .
 • 9-1-1 afsender er afgørende i at få dig den hjælp du har brug for . Spild ikke kostbar tid ved at hævde , råbe ad eller blive krigerisk med ham eller hende .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.