hvordan man kan undgå BPA i plast

Den kemiske kaldet BPA er giftigt . Dette kemikalie er almindeligt anvendt i plast til sutteflasker , mad og drikke containere og som foring af levnedsmiddeldåser . Plastic er sådan en meget udbredt produkt i vores dagligdag , kan det være svært at undgå det , men du kan tage nogle ekstra forholdsregler for at holde dig og din familie sikker fra at indtage skadelige kemikalier
1 .
Undgå BPA ved at undgå plastik så vidt muligt ved hjælp af glas , keramiske fade eller rustfrit stål flasker .
2 .
Vask alle dine plastbeholdere ved hånden , selv dem Tupperware beholdere , der siger " Opvaskemaskine Safe " . Varmen kan nedbryde plastic og øge chancen for, at det giftige kemikalie , BPA , vil blive udvasket til din mad eller drikkevarer . Hvis du køber glas Tupperware , behøver du ikke at bekymre sig overhovedet .

3 .
ikke mikrobølgeovnen din mad i plastbeholdere , selv om de siger " mikrobølgeovn " , fordi igen, varme nedbryder materialet , og vil være mere sandsynligt, at udvaskes det giftige kemikalie BPA i din mad . Tag din mad ud af Tupperware og sted på et glas eller keramik plade før opvarmning i mikrobølgeovnen .
4 .
Undgå plastik vandflasker og skifte til en BPA-fri rustfrit stål vandflaske .
5 .

Brug silikone sutter snarere end gummi eller latex , der kan udvaskes giftige kemikalier er forbundet med kræft .
6 .
Tjek nummeret på Deres plast. Tjek bunden af flasker og se om der er en 7 inde i genbrugssymbol . Plast med de 7 er mere tilbøjelige til at indeholde BPA og bør undgås . Sørg for at tjekke alle flasker, du køber til din baby , da sutteflasker almindeligvis er stemplet med dette nummer .

gode råd og advarsler


 • Vær bevidst om , hvad du putter ind i din krop , og hvis du har børn , er det især vigtigt at være opmærksom på , hvad du er , og ikke udsætte dem for . Tænk om fortiden , og hvordan vi ikke vidste om farerne og toksicitet af bly . Phlalates og BPA kan blive den næste ting som dette.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.